Magazin

ZVEZDA GRANDA – Ponudio mi je 10.000 eura za noć!

Napisao admin

Poznata pjevačica priznaje da je imala nepristojne ponude.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Poznata pjevačica iz Crne Gore, Jadranka Barjaktarović, priznala je da je imala nepristojne ponude.

 

– Mnogima je estrada pokrivka za to što rade, neka rade šta hoće, mene to ne zanima, ali me ljute ljudi koji me gledaju isto kao njih. Ja se trudim da gradim karijeru. Vaspitana sam patrijahalno i gledam oštro na sve to. Imala sam prilike da nastupam na privatnim zabavama i da dođu moje koleginice, pa da tako pođu sa nekim, sjednu im u krilo i za 100 eura svašta su spremne da urade – ispričala je pjevačica, koja dodaje da ne može da vjeruje da neko prodaje tijelo za 500 eura.

 

Jadranka, kako piše Alo.rs, tvrdi da je njoj nuđeno 10.000 eura za noć.

 

– Imala sam nepristojne ponude. Bila je davno, ta situacija, došao je tada lik na moj nastup i malo popio, i ponudio mi 10.000 eura da spavam sa njim. Gnušala sam se, jer mi je toliko novac nebitan kada je riječ o čistom obrazu – kaže “zvezda Granda”, koja je u vezi 12 godina.

 

– Ne skrivam ja momka, nego se on krije. On ima svoj posao, ne želi da se eksponira. Moj posao je težak i samo jaki muškarci mogu da me prate. Mi baš dugo trajemo, veza se održava, kao i sve u životu. Uvijek mora nešto novo da se radi, veza nam je dinamična – navodi Crnogorka.

 

Komentari

senzacija.ba

Komentari

komentara