Magazin

HOROR U SRBIJI – Bivši direktor 'Simpa' izbo suprugu 35 puta: Šta učini, tata, šta ti je mama skrivila?!

Napisao admin

Petrović je prije nekoliko dana upućen na psihijatrijsko liječenje u Beograd. Kćerka je otišla do apoteke, međutim, kad se vratila, nije mogla da uđe u stan i to je prijavila policiji… U kuhinji je bio jeziv prizor…


Foto: arhiva

Miroljub Petrović (63), bivši komercijalni direktor „Simpa“ iz Vranja, ubio je suprugu Snežanu (57) kad ju je s najmanje 35 puta nožem ubo u grudi i stomak, a potom je sebe izbo po stomaku.

Tragedija se dogodila u Ustaničkoj ulici juče oko 8.45, kad su Petrovići bili sami u stanu, a ubijenu Snežanu i Miroljuba pronašli su kćerka Una i policija. Tijelo nesretne žene odnijeto je na sudsku medicinu, dok je Miroljub prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, javlja Kurir.rs.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, Miroljub i Snežana došli su nedavno iz Vranja kod kćerke Une u stan kako bi on išao kod ljekara.

– Petrović je prije nekoliko dana upućen na psihijatrijsko liječenje u Beograd. Kćerka je otišla do apoteke, međutim, kad se vratila, nije mogla da uđe u stan i to je prijavila policiji – kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Vrisak iz stana

On dodaje da je policija otvorila stan i zajedno s kćerkom supružnika otkrila jeziv prizor u kuhinji.

– Snežana je ležala u lokvi krvi i nije davala znake života, dok je Miroljub ležao pored nje – objašnjava sagovornik Kurira.

Kad je vidjela majku u lokvi krvi, kćerka je znala da je otac taj koji je počinio zločin.

– Vrisnula je i nad ocem, koji je takođe ležao na podu, i samo je kratko izustila: „Šta učini, šta ti je mama skrivila?!“

Niko od komšija u zgradi nije čuo ništa čudno, ali je jedna komšinica vidjela Snežanu s kćerkom ispred vrata.

– Vidjela sam ih oko osam sati ispred vrata. Ne znam o čemu su pričale jer nismo bili u nekim dobrim odnosima. U stvari, oni nisu imali želju da se druže s komšijama, pa čak ni na pozdrav nisu odgovarali. Znam da su renovirali stan prije oko pet godina – rekla je komšinica R. J.

Jedan od Petrovićevih prijatelja došao je juče kako bi se našao unesrećenoj porodici.

– Tu porodicu poznajem oko 40 godina. Riječ je o uglednim i poštenim ljudima. Ne znam šta je mogao da bude razlog za ovakvu tragediju – rekao je prijatelj koji nije želio da mu objavljujemo ime i koji je nešto kasnije izveo potresenu Unu iz zgrade i odvezao.

Depresija

Sagovornik Kurira blizak porodici objašnjava da je Miroljub u posljednje vrijeme bio u velikoj depresiji.

– Bio je u teškoj depresiji, mjesecima noću nije spavao. Htjeli smo da ga posjetimo, ali je on bio u teškom stanju, iscrpljen, nije mogao da stoji zbog nespavanja. Primao je infuziju kako bi mogao da otputuje za Beograd – kaže jedan od bliskih prijatelja porodice Petrović.

Snežana i Miroljub živjeli su u Vranju, dok im je kćerka završila školu u Beogradu i tu živjela posljednjih nekoliko godina.

– Snežana je bila dugogodišnji rukovodilac Narodnog muzeja, a posljednjih godina je upravnica Galerije. Miroljub je bio jedan od direktora u „Simpu“. Važili su za skladnu porodicu, imaju samo Unu. Supružnici su bili u dobrim odnosima, oboje cijenjeni i poštovani. O Miroljubovoj bolesti niko ništa nije znao – objasnio je jedan od Petrovićevih prijatelja iz Vranja.

depo.ba

Komentari

komentara