Magazin

Nakon svirepog ubistva supruge Jelene – ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Znam ja da sam sumnjiv policiji, ali NEĆU DA BJEŽIM!

Napisao admin

Svjestan sam da sam pod stalnim nadzorom policije, iako mi to zvanično niko nije rekao… Miran sam, nemam namjeru da napuštam Borču, samo hoću da se što prije otkrije ko je ubica.


Zoran Marjanović, suprug ubijene “zvezde Granda” Jelene Marjanović, svjestan je da policija i dalje sumnja da je on umiješan u ovaj zločin, ali nema namjeru da se krije i da bježi!

Jelenin muž u razgovoru za “Informer” kaže da je potpuno miran, jer zna da je nevin. Kako kaže, samo želi da se što prije otkrije ko je ubica.

Na naše pitanje da li je tačno da mu je zabranjeno da napušta zemlju, on odgovara da to niko ne treba da mu kaže, jer nema namjeru nigdje da ide dok slučaj ubistva njegove supruge ne bude riješen.

 

Nikud ne ide

Zoran nas uvjerava da mu niko zvanično nije rekao da je pod bilo kakvim nadzorom, ali je svjestan da policija i te kako motri na njegovo kretanje i ponašanje od trenutka zločina.

– Niko iz policije mi nikada nije rekao da smo pod bilo kakvom prismotrom. Međutim, svjestan sam da nas posmatraju i prate naše kretanje. Znam da u istrazi ništa ne prepuštaju slučaju i da je moguće da i dalje sumnjaju u mene. Živim sa tim, ali sam miran, jer znam da sam nevin. I nikuda ne bježim. Svakako u rad policije ne želim da se miješam, sve rade sa razlogom kako bi se ovaj slučaj okončao. Uradiću sve kako bi ubica bio uhvaćen – rekao je Marjanović za Informer.

Prema njegovim riječima, ne pada mu na pamet da bilo gde putuje dok se ne otkrije ko mu je ubio ženu.

– Inspektori su me pitali da li planiram negdje da putujem, ali meni to nije ni na kraj pameti. Žena mi je ubijena i još uvijek se traga za počiniocem, tako da ja ne mrdam iz Borče. Jedino idem do dječje igraonice, do prodavnice i po kćerku u vrtić. Možda nekad odemo i do grada kada Jana to poželi, kao što smo prije neki dan išli u zoološki vrt, jer ne mogu da uskratim njene želje – dodaje Jelenin suprug.

Upravo zbog tvrdnji da su pod pratnjom, zbog raznih novinarskih natpisa da su osumnjičeni za ubistvo, da čuvaju neku tajnu o zločinu, Zoran je morao da unajmi privatno obezbjeđenje.

– Ne brinem za sebe, ali za moje dijete, da! Ljudi svaki dan čitaju i slušaju sve i svašta i ja ne želim da rizikujem bezbjednost svoje kćerke. Ne znam ja koliko se još manijaka i ludaka šeta ulicom i šta kome može da padne na pamet kada nas vidi. Ovako se bar malo osjećam sigurnije – povjerio nam se Zoran Marjanović.

cure.ba

Komentari

komentara