Magazin

Kako biti savršen u samo 5 koraka! – 5 poteza koji vam donose titulu najcool devojke

Napisao admin

Djevojke uvijek moraju biti spremne i komunikativne!


Foto: arhiva

Pripremite svoj odgovor na pitanje „Šta ima kod tebe?“

„Nikad ne izlazite ne znajući šta vam se najzanimljivije dogodilo te nedelje“, kaže Hasi. Većina nas kreće sa dosadnim izjavama („Ma, znaš, posao i to…“), pa imajte nekoliko spremnih priča. Čak i nešto poput „U utorak sam probala najbolju picu u gradu!“ može dobro da pokrene razgovor.

# Pre izlaska družite se sa svojom najzabavnijom prijateljicom

„Dok se spremate za žurku ili ste na putu ka njoj, nazovite prijateljicu koja vas zasmejava do suza“, savetuje Hasi. „Na parti ćete stići u idealnom raspoloženju. Zabavljeni i zabavni.“

# Nevažni, ali zabavni podaci zlata vrede

„Ne mogu ni da se setim koliko sam razgovora pokrenuo nabacivanjem zanimljivih trivijalnosti koje sam čuo na radiju ili negde pročitao. Zabavne informacije, ma kako nevažne bile, uvek će pobediti dosadna pitanja poput: ,Imaš li brata ili sestru?’.“

# Zamolite za uslugu

„Zamolite zgodnog tipa na ulazu da vam pridrži kaput dok vi odete do toaleta“, predlaže Hasi. Istraživanja pokazuju da je veća verovatnoća da se nekom svidite ako ga (nežno) zamolite za neku sitnu uslugu.

# Opredelite se za stranu

Pitajte ga za mišljenje o nečemu što volite, u stilu: „Moja drugarica kaže da je završetak ,Igara gladi’ baš bez veze, ali meni je super. Šta ti misliš o tome?” Tako mu pružate ulaz u zajednički, zabavni razgovor, kaže Hasi.

cosmopolitan.com

Komentari

komentara