Magazin

Ubistvo pjevačice – OVO NIKO NIJE NASLUTIO: Jelena je htjela da ode?

Napisao admin

Dok je džogirala na nasipu u naselju Crvenka u Borči, pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena, a njeni najbliži uglas se pitaju zbog čega je sudbina bila toliko zla prema ovoj mladoj ženi koja je, razapeta između posla, brige o bolesnoj majci i podizanja petogodišnje kćerke, stizala da se bavi i humanitarnim radom.


Osumnjičeni, obdukcija i svi drugi detalji istrage išli su svojim tokom, ali paralelno sa njima tekla je reka suza koja nije imala veze sa samim ubistvom, već sa nepravednim krajem nevine djevojke.

Mnogo je insinuacija, priča među porodicom, rođacima, prijateljima i kolegama, ali istina je i dalje ostala nepoznata. Ko je ta zvijer koja je mučki zadala više od 20 udaraca u glavu nesrećnoj djevojci?

Još uvijek je nepoznato da li ovaj detalj iz apoteke, koji je ispričao apotekar novinarima, može da se dovede u vezu sa istragom.

Naime, Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće kako bi platila dug od 1.200 dinara.

– Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku.

Rekao sam joj: “Uzmi cijelo pakovanje, više ti se isplati”. A ona mi je na to odgovorila: “Ma ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu“, kazao je radnik u apoteci kojeg su te riječi začudile, ali im nije pridavao značaju dok nije čuo šta se dogodilo.

– Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvijek bi ostavljali dio novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali cijeli dug – rekao je apotekar, koji je dodao i to da je dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja, za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

– Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen – rekao je apotekar.   

ekskluziva.ba

Komentari

komentara