Magazin

Tragičan gubitak – POČELE SMO KAO KLINKE, DJECA SU NAM ISTO GODIŠTE: Uplakana Tanja Savić ne može da se pomiri sa gubitkom svoje drugarice Jelene Marjanović!

Napisao admin

Vijest o tragičnom gubitku bliske prijateljice Jelene Marjanović (32) šokirala je i njenu koleginicu Tanju Savić, sa kojom se družila još od djetinjstva. Svirepo ubistvo koje se dogodilo u subotu 2. aprila u Borči zavilo je Jeleninu porodicu u crno, a svi koji su iole poznavali pjevačicu i dalje se ne mire sa ovom tragedijom.


Tanja i Jelena su imale čvrsto, dugogodišnje prijateljstvo, a iako su se zbog obaveza u posljednje vrijeme rjeđe viđale, to nije narušilo njihov sestrinski odnos.

– Poznavala sam Jecu od malih nogu. Od djetinjstva se družimo. Kad smo se upoznale na muzičkom takmičenju u Kovinu, ona je imala 14, a ja 13 godina. Njena smrt je strašna vijest za mene. Danima mi nije bilo dobro otkad su javili da je nestala, da ne mogu da je nađu, sve sam pratila i nadala se najboljem – izjavila je Tanja.

– Posljednji put kad smo se vidjele bila sam u studiju kod njenog muža Zorana Marjanovića. Najviše smo voljele da pričamo o djeci. Djeca su nam vršnjaci, njena kćerkica Jana ima isto pet godina kao moj sin Maksim. Nemam riječi za ovu tragediju, kćerka je bila mnogo vezana za nju, pa vjerujem da je djevojčici najteže. Nisam imala snage da poslije njene smrti odem u njihovu porodičnu kuću. Ne znam kako će se njena porodica izboriti sa ovom tragedijom – ispričala je Tanja.

Mnoge uspomene iz Tanjinog djetinjstva vezane su upravo za njen odnos sa Jelenom, jer su, kako sama napominje, prolazile kroz slične stvari. Jelenin suprug Zoran Marjanović komponovao je jedan od najvećih Tanjinih hitova, pjesmu “Zlatnik”.

– Jecu je tata vodio na takmičenja, baš kao i mene. Baš smo bile bliske dok smo bile mlađe, a potom je ona, kad joj je otac preminuo, prestala da pjeva. Rijetko smo se viđale, otišle smo svaka na svoju stranu. Bile smo srećne kao djeca, zamišljale budućnost i kako ćemo biti zvijezde i pjevati. Svi smo mislili da je Cecina nasljednica, da je pred njom svijetla budućnost, taman je počela da snima i nove pjesme. Njena mama je bila oduševljena mojim pjevanjem. Rekla mi je da imam sve kvalitete da postanem ozbiljan pjevač. Jelenina smrt je veliki gubitak, teško mi je da pričam o tome – uspjela je da smogne snage pjevačica na kraju.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara