Magazin

Jelena Marjanović – OBJAVLJENI DETALJI OBDUKCIJE: Evo šta je ubica radio pjevačici Granda!

Napisao admin

Pjevačica Jelena Marjanović (33) na smrt je pretučena drvenim predmetom, najvjerovatnije palicom, pokazala je obdukcija. Od siline udaraca nesrećnoj ženi je na nekoliko mjesta napukla lobanja i došlo je do unutrašnjeg krvarenja.


Kako „Alo!“ saznaje, u istragu su uključeni i inspektori iz visokotehnološkog kriminala, koji provjeravaju Jelenin profil na Fejsbuku, jer njeni poznanici tvrde da je dobijala prijeteće poruke.

– Ona se smijala njima, a ni ja ih nisam ozbiljno shvatao. Ne znam ko je i zbog čega ubio Jelenu. Da sam znao, sam bih je zaštitio. Ja sam vjernik, a vjernici ne ubijaju – tvrdio je jučer Jelenin suprug Zoran Marjanović policajcima, kojima je bilo čudno što sve vrijeme ni suzu nije pustio. On je jučer jedino tražio da prisustvuje njenoj sahrani.

– Mom sinu su jučer oduzeli sportsku opremu, luk i strijelu. On je bio treći u Evropi. Vjerovatno im je on mamac za ubicu koga još traže. Tvrdim da moj sin nije ubica, jer su bili vezani kao nokat i meso. Možda su se šalili, ali ljubomore nije bilo. Ne bi je nagovarao i vraćao da se bavi poslom pjevačice da je bio ljubomoran. Njihove svađe su bile tipa „nemoj da jedeš hljeb“ ili „što si to obukla“ – tvrdi za „Alo!“ Vladimir Marjanović, svekar ubijene žene.

On je dodao i da je njegov sin tražio od Jelene da se ponaša kao javna ličnost, a da je ona bila skromna i nije to željela. Vladimir je jučer otišao po sina, ali se vratio sa nekoliko policajaca, koji su iz njihove kuće odnijeli još nekoliko stvari. Kako saznajemo, policija dosad nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena.

– Utvrđeno je da se mjesto zločina nalazi između 50 i 100 metara od lokacije gdje je pronađeno tijelo. Ubica je, najvjerovatnije, od mjesta zločina vukao leš do kanala gdje ga je bacio. Utvrđeno je da je na tijelu imala odbrambene povrede – objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara