Magazin

Nevjerovatno – Nećete vjerovati šta je učinila u trenu kad joj je htio preklati bebu – kakva kraljica!

Napisao admin

Kelly Carpe bila je u kući sa svojom sedmomjesečnom bebom u Cincinnatiju i čekala da se njezin dečko vrati kući iz izlaska. Bilo je to rano jutro, oko 5 sati, a Kelly je čekala svog dečka da se vrati kući. Kad je začula buku u predsoblju, pomislila je kako je to sigurno on. No, potom je postalo jasno kako se radi o lopovu – začula je dva muška glasa i počela vrištati. Njezin je vrisak probudio sedmomjesečnu djevojčicu, piše Littlethings.


“Dok sam s kreveta gledala prema stubama, vidjela sam muškarca u sivoj hoodici kako se penje. Bilo je strašno, kao da je noćna mora postala stvarnost”, rekla je Kelly.

Kriminalac se vratio niz stube i iz kuhinje uzeo nož. Uperio ga je u Kelly koja je stala između naoružanog muškarca i svoje bebe. Posegnula je za telefonom kako bi nazvala policiju, no muškarac ga je izbio iz njezinih ruku.

Tada je njezino brzo razmišljanje urodilo plodom. Uvjerila je lopova da se spusti s njom kako bi mu dala novac i tako ga ‘odvukla’ od malene kćeri.

Muškarac joj je rekao da upiše šifru u mobitel, a ona je iskoristila trenutak njegove nepažnje i gurnula ga kroz vrata koja je brzo zaključala.

Potom je nazvala policiju, a upravo zahvaljujući ovoj hrabroj majici, oni su ga uhitili. Radilo se o Jamallu Merchantu koji je u 20 dana napravio 11 prekršaja.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara