Magazin

Iznenadjenju nikad kraja! – EUROSONG: PREDSTAVNIK BJELORUSIJE ŽELI NASTUPITI GOL, SA ŽIVIM VUKOM NA SCENI

Napisao admin

Mislili smo da nas na Eurosongu više ništa ne može šokirati, i da smo vidjeli sve što je čovječija mašta mogla smisliti kako bi obogatila scenski nastup, već je viđeno. Od klizača na sceni, razbijanje stakala, bradate pjevačice, presvlačenja u toku izvedbe pjesme, mađioničarskih trikova, pa do vatrenih buktinja.


No, predstavnik Bjelorusije na Eurosongu, dogokosi Ivan Sasha uradit će nešto što još do sada niko nije uradio – nastupiti gol.

Do sada, po propozicijama Eurosonga, to nije bilo dozvoljeno, no pravila su da se mijenjaju.

Ali ovo nije sve – Ivan na scenu želi izvesti pravog vuka, te tako upotpuniti utisak pjesme „Help You Fly“.

Kako javljaju članovi Fun kluba Eurosonga OGAE, Ivanovog tim pregovara s organizatorom kako bi dobili dozvolu da na scenu izvedu divlju životinju.

– Za sada Šveđani sliježu ramenima, ali da – Saša (Ivan) će na sceni biti nag i da, bit će vukova – rekao je Victor Drobysh, menadžer pjevača.

– U stvari, svaka osoba sebe identificira s nekim životinjskim simbolom. Ponekad to držimo u sebi i ne može se svako s tim suočiti. Želimo da svi osjete tu delikatnu ravnotežu između čovjeka i prirode – objašnjava manadžer.

Iz OGAE podsjećaju na pravilnik Eurosonga koji nalaže ‘pristojnost’ na sceni, s obzirom da se radi o porodičnom programu, te ne dozvoljava žive životinje na sceni.

senzacija.ba

Komentari

komentara