Magazin

KAKAV KOMAD! – Pogledajte kako izgleda žena Zlatana Ibrahimovića!

Napisao admin

Premda je mnogo onih koji 34-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića sve češće guraju prema kraju karijere, a ne nekom unosnom transferu, činjenica je da švedski nogometni reprezentativac i dalje može birati klub kojem će se priključiti.


Vodeći strijelac francuskog prvenstva u 38 odigranih utakmica kroz sva natjecanja u sezoni na sjajnom je učinku od 31 postignutog gola i 15 asistencija. Ponude za njega navodno stižu sa svih strana iz najjačih europskih nogometnih liga pa će početak ljeta s kojim mu ugovor sa PSG-om prestaje vrijediti označiti i početak aktivnog lova na njegov potpis.

 

Najčešće se sjajnog napadača pritom seli u englesku Premier ligu u kojoj ga se spaja s Manchester Unitedom (ako i kada ga preuzme Jose Mourinho), ali i Slavenom Bilićem čiji bi West Ham itekako igrački profitirao njegovim dolaskom. Na popisu su i Arsenal i Liverpool, a zainteresiranih ima još.

 

Spominjao se Ibrahimović i u kontekstu Real Madrida, no postoji jedna destinacija koja je u njegovoj obitelji favorit u odnosu na ostale. Riječ je o Milanu, gradu u kojem je švedski napadač nosio dres oba nogometna velikana (Inter i Milan) i koji bi se mogao sakrivati iza njegovih riječi:

 

“Igrat ću ondje gdje će mojoj obitelji biti najbolje.”

 

Upravo je to adut kojega u ruci drže milanski klubovi svjesni da Ibrahimovićeva životna partnerica i majka njihovih dvaju sinova Helena Seger upravo Milano vidi idealnom životnom destinacijom. A, ako je vjerovati Ibrahimovićevim riječima, upravo će se nju pitati gdje i koji klub će pojačati.

net.hr

Komentari

komentara