Magazin

Ekskluzivno! – ANDRIJA MILOŠEVIĆ Zvijezda serije ‘Andrija i Anđelka': ‘Vjenčanja neće biti’

Napisao admin

Glumac Andrija Milošević osvojio je srca gledatelja diljem regije, a ekipi popularnog sitcoma uskoro će se pridružiti njegova djevojka, glumica Aleksandra Tomić, koja ga je osvojila prije tri godine i s kojom planira budućnost i djecu, ali ne i brak


Ilustracija (Foto: arhiva)

omičara i jednog od najpopularnijih crnogorskih glumaca, 37-godišnjeg Andriju Miloševića prije gotovo tri godine osvojila je 32-godišnja kolegica Aleksandra Tomić s kojom otad uživa u skladnoj romansi. Kada se nađete u društvu Aleksandre i Andrije, osmijeh vam ne silazi s lica, a pošalice, pogledi i riječi koje upućuju jedno drugome na najbolji način govore o njihovoj ljubavi. Junak trenutačno najpopularnije serije u regiji ‘Andrija i Anđelka’ sa svojom dragom surađuje u sitcomu, u kojem mu talentirana umjetnica tumači pomajku. Skladni je par romansu započeo tijekom zajedničkog rada u kazalištu Boško Buha, a u intervjuu za Story otkrivaju koliko su se promijenili otkad su se upoznali, kako vide svoj odnos u budućnosti te nadaju li se uskoro roditeljstvu.

 

Story: Je li vam neobično kada kadar dijelite s djevojkom?

 

Andrija: Ne, to mi je normalno. Oboje radimo svoj posao i nema tu mjesta za ikakvu mistifikaciju.

 

Story: Kako izgleda vaša suradnja?

 

Aleksandra: Što bi Andrija rekao – fenomenalno! On je vrlo nesebičan kao kolega, a svoje iskustvo i znanje prenosi svakome tko ga želi saslušati. Također, odličan je motivator pa energijom često uspijeva prodrmati druge glumce i pružiti im bezuvjetnu podršku.

 

Story: Koliko se promijenila vaša svakodnevica otkako ste u vezi?

 

Andrija: Bio jedan kralj i imao je tri sina… Sve bajke tako počinju. Slučajnost je željela da postojimo, pa smo se na taj način i upoznali. To vam je život.

 

Aleksandra: Kad smo se upoznali nisam mogla ni pretpostaviti da ćemo biti u vezi. Kad se počeo vrzmati oko mene, moja kolegica i prijateljica Andrijana Oliverić pitala me što se događa između nas dvoje. Sasvim sigurna u sebe odriješito sam odgovorila: S njim nikad i ništa! Toliko o mom karakteru.

story.hr

Komentari

komentara