Magazin

Poznata pjevačica – Miroslav Ilić napao Brenu zbog vanbračnog sina, a ona mu je OVAKO začepila gubicu!

Napisao admin

Miroslav Ilić, koji se našao u centru afere zbog vanbračnog sina Devina Antonovića, poručio je da ga baš briga za njega, njegovu majku Mirjanu i Lepu Brenu.


DNK analiza koja je nedavno objavljena, a koja pokazuje da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, šokirala je javnost, a pjevač uprkos tome odbija da ima bilo šta sa Devinom.

Miroslav se inače naljutio na svoju koleginicu Lepu Brenu, koja je ugostila njegovog vanbračnog sina Devina iz Amerike sa majkom Mirom dok je boravio u Srbiji.

– Ja skoro 30 godina znam da je Miroslav Devinov otac. Žao mi je što Miroslav prebacuje lopticu na mene i što ne vodi računa o svojim postupcima. On to treba da objasni sebi i svojoj porodici. Postoji nas mnogo koji smo očevici, on je živio sa Mirjanom, putovao s njom – rekla je Brena.

– Nisam ja ništa “zakuhala“. On je to zakuhao prije 30 godina. To je nešto što je trebalo sam da riješi, a ne da miješa Brenu ili bilo koga drugog, a to što govori da ga Devin ne zanima i da ga iritiraju pitanja o njemu, govori o njegovoj etici i moralu – dodala je Brena.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara