Magazin

Tek što se saznalo da je trudna – Objavljeno kako je Seka Aleksić …

Napisao admin

– Seka i Veljko su 14. februara, na Dan zaljubljenih, trebalo da odu u Tajland. Imali su kupljene avionske karte i plaćen smještaj. Samo nekoliko dana prije puta saznali su da je trudna, pa su odlučili da otkažu odmor. Zika virus, kog se ona mnogo plaši, prvo se pojavio u Africi i Aziji, pa zato nije željela da se igra – rekao je Sekin prijatelj za dnevni list “Informer“.


Folk pjevačica Seka Aleksić uživa u prvim trudničkim danima, a veoma vodi računa i o svom zdravlju i budućim potezima. Iako je već postala tradicija da sa suprugom Veljkom Piljikićem putuje na egzotični odmor, ovaj put će to ipak preskočiti.

 

Budući roditelji su svjesni da je za sada epidemija ovog virusa koji pogađa trudnice proglašena u Južnoj Americi, ali ne žele da rizikuju i na bilo koji način da ugroze Sekinu još ranu trudnoću. 

 

– Bez obzira na to što je epidemija trenutno u Južnoj Americi, ona je odlučila da ne ide ni u Aziju. Proglašena je vanredna situacija na međunarodnom nivou i Seka je to upozorenje ozbiljno shvatila. Ne postoji drugi način da čuva sebe i bebu od potencijalne opasnosti jer taj virus prenose komarci. Dogovorila se sa Veljkom da ne idu ni u Dubai, u koji je trebalo da otputuju po povratku iz Tajlanda. Ona je toliko srećna i nasmijana od kada je saznala da će postati mama da joj uopšte nije žao što neće ići na odmor. Ne zanima je ni što su joj propale pare. Toliko dugo je ovo željela tako da ništa ne može da pokvari njenu sreću – navodi izvor. 

opera17

Komentari

komentara