Magazin

AMAN ŽENO, ŠTA URADI SA SEBE – Kim Kardashian više ne izgleda ovako – ni slično!

Napisao admin

Ekstravagantan izgled Kim Kardashain na Njujorškoj sedmici mode, koji je uključivao predimenzioniranu bijelu bundu i plavu, gotovo sijedu periku, nije baš oduševio dežurne modne kritičare. Ekscentrično izdanje reality zvijezde nazvali su čistim maskiranjem.


Kim Kardashian

Reality zvijezda došla je podržati svog supruga Kanyea Westa koji je predstavio svoju novu kolekciju odjeće, te u sklopu modne revije napravio i slušaonu svog novog albuma.

 

Kim je na suprugov show stigla u pratnji cijele svoje porodice, koja je bila u sličnim bijelim kombinacjiimama, i to je bilo njeno prvo javno pojavljivanje otkako je početkom decembra rodila svoje drugo dijete, sina Sainta. 

 

Kim se u drugoj trudnoći udebljala tridesetak kilograma, te muku muči sa skidanjem istih, o čemu redovno izvještava svoje pratioce na društvenim mrežama. Ovakvim ekscentričnim modnim izdanjem Kim želi skrenuti pažnju sa svoje punije figure, baš kao što je to činila i nakon što je rodila prvo dijete, kćerkicu North, kada je na neko vrijeme postala plavuša.

avaz

Komentari

komentara