Magazin

Uuuuu, kako mu je samo spustila – Tamara Đurić ponizila Kristijana Golubovića da će to pamtiti do kraja života!

Napisao admin

Klaberka, Tamara Đurić, zbog koje je Kristijan nedavno proveo neko vrijeme u pritvoru, ponovo je riješila da napadne Golubovića. Naime, Tamara je oplela po bivšim cimerima sa “Farme“, Kristijanu i Staniji, koji ne prestaju da se svađaju oko podjele starletine nagrade.


Iako Kristijan smatra da je upravo on zaslužan za Stanijinu pobjedu i traži polovinu novca, ona ga je otkačila. Tamara, njihova ljuta protivnica sa imanja, smatra da su oboje time pokazali koliko su jadni i konačno otkrili svoje pravo lice.

– Kristijanu se posljednjih mjeseci sve samo obija o glavu. Prvo ga je drugarica izdala za novac, ispao je glup i smije mu se cijela Srbija. Na imanju je pričao o milionima, a sada moli za 25.000 eura, to je mnogo jadno. Gdje su mu ti silni milioni sada?! Znao je u rijalitiju da priča kako je bogat i imućan, a sada juri i proganja jadnu Staniju za pare – rekla je Tamara i dodala da je njihovo prepucavanje smiješno. 

– Cirkus ponovo gostuje u našem gradu, to je možda najbolje objašnjenje za njihovo ponašanje. Mogu da uzmu kombi i da budu putujući cirkus, pošto su obični cirkuzanti. Svađaju se zbog nekoliko hiljada eura – ističe Đurićeva, koja neće krivično goniti Golubovića zbog prijetnji koje joj je uputio putem Fejsbuk mreže.

– Perem ruke od Kristijana, neka bude srećan što ga neću goniti krivično. On je ispao dovoljno smiješan, treba da ode u zatvor da skine ljagu sa sebe koju je napravio u rijalitiju. On je jedan mučenik koji se borio i crnčio u rijalitiju, da bi sada jurio tamo neku Staniju da mu da pare kako bi imao da preživi – istakla je klaberka. 

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara