Magazin

Organizator koncerta Marije Šerifović očitao lekciju – Karleuša će biti gost, Bosanci su zaboravili šta je sve uradila za nas, neka vam Bog oprosti!

Napisao admin

Ovih dana se povela velika polemika oko nekih izjava Jelene Karleuše u emisiji Zvezda Granda, a koje očigledno nisu svi dobro razumjeli. Iako JK nije rekla ništa loše, mnogi su to pogrešno protumačili, te jedva dočekali da pospu drvlje i kamenje po Jeleni, pri tome zaboravivši šta je sve uradila za BiH.


Jelena je najavljena kao jedan od specijalnih gostiju na koncertu Marije Šerifović, 18. marta u sarajevskoj Zetri, a zbog brojnih napada povela se dilema kako se neće pojaviti u Sarajevu. Faruk Drina, organizator  i producent Marijinog koncerta se oglasio putem Facebooka, te najavio Jelenin dolazak, pri tome očitavši lekciju onima koji ovih dana govore protiv nje. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti: 

– “Jelena Karleuša će nastupiti na koncertu Marije Šerifović 18. marta u olimpijskoj dvorani J. A. Samaranch – Zetra. A zašto ne bi? Jel` zato što neki namjerno pogrešno tumače Jeleninu opservaciju po pitanju građenja estradne karijere.

Jelena je potpuno u pravu kada kaže da se zvjezdanim stazama kreće iz velikih gradova, sa velikih scena uz blještavilo reflektora, kada te gleda milionski auditorij.

“Ako misliš da to kreće iz tvog sela, varošice, nemoj se mučiti i dolaziti pod reflektore i kamere Grand produkcije u najgledanijem TV showu- Zvezde Granda“.

Upravo ta Jelenina rečenica je uzburkala ovu balkansku baruštinu i dala šansu besposlenim hejterima da se na društvenim mrežama neprimjerenim komentarima iživljavaju na osobi koja je to najmanje zaslužila, bar od nas u BiH. Ne treba im dalje pojašnjavati ko je Jelena Karleuša za Bosance i Hercegovce, naročito one iz Srebrenice, dovoljno je otići na par internet adresa pomoću linkova koji slijede, i sve će im se samo kazati. Neka im Bog oprosti, ne znaju šta rade“, naveo je Faruk Drina,

ekskluziva.ba

Komentari

komentara