Magazin

Popularna pjevačica – KARLEUŠA SE OGLASILA NA BROJNE KOMENTARE: Dragi građani Bosne i Hercegovine, kada vas neko ikada…

Napisao admin

Izjava Jelene Karleuše u Zvezdama Granda kako neko ko dođe u ovo takmičenje ne treba pričati o selu, već da treba da se usmjeri na veliki grad i težnji da postane zvijezda, protumačena je na razne načine, a brojni komentari očigledno pogađaju muziču zvijezdu, naročito zbog toga jer je od ranije poznata zbog podrške narodu BiH. Jelena je zbog toga dobijala i razne prijetnje, te bila izložena na stub srama u Srbiji. Upravo zbog toga Jelena je imala potrebu da se oglasi mnogobrojnim fanovima iz BiH.


– “Dragi građani Bosne i Hercegovine, tačnije vi koji imate neke zamjerke na moje komentare u takmičenju “Zvezde Granda“ o Bosni, itd… Kada vas neko IKADA bude branio srcem i krvlju, na sopstvenu štetu, kao što to ja radim, kada IKADA neko bude držao vašu stranu, kao ja…Tada dajte sebi pravo da pričate nešto o meni. Do tada – TIŠINA. Na prijatelja se ne udara. Pozz“, stajalo je u objavi Jelene Karleuše, a istu je nakon nekoliko sati izbrisala.

Izgleda kako je Jelenina izjava pogrešno protumačena, te da je samo imala namjeru prokomentarisati kako nikoga ne interesuje da li kandidati dolaze sa sela ili iz grada, već je bitno da se na sceni ponašaju kao velike zvijezde, odnosno da daju sve od sebe da to postanu.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara