Magazin

Neki novi klinci – Otpjevao pjesmu Šerifa Konjevića i Šabana Šalića kao NIKO DO SADA!

Napisao admin

MENIL VELIOSKI ima 14 godina i dolazi iz Labuništa kod Struge, Makedonija a sada živi u Sloveniji. Pored pjevanja veoma voli da svira klavijature i to mu je ujedno i hobi i najbolja osobina , kako on kaže. Njegovi uzori su Saša Matić i Šaban Šaulić. Menil se predstavio folk pjesmama.


Njegova prva pjesma je bila od Šerifa Konjevića “Nisam te ponizio” na kojoj je oduševio žiri , u drugoj pjesmi je žiri ostavio u nevjerici kada je pokidao pjesmu Šabana Šaulića “Dva galeba bela” i sasvim zasluženo dobio svih četiri glasa, piše “Aktuelno-danas“.

Bane je prvo pitao Menila da li on stvarno ima 14 godina i da li možda dolazi iz Bosne , bio je iznenađen kako on dobro pjeva i nije imao baš adekvatan komentar za njega. Milica je dodala da on za svoje godine pjeva odlično , te ga pitala da li možda nastupa javno na što je on odgovorio da nema nastupa ali da se pojavljivao u emisijama Gorana Čomora.

Rada je pohvalila njegov izgleda i rekla kako on ima sve za jednu zvijezdu , Topalko je dodao da Menil ima sjajan glas i da je mnogo bolje sad otpjevao nego na probi.

cure.ba

Komentari

komentara