Magazin

Snimak koji morate vidjeti: Ovako Jelena Karleuša pjeva na engleskom jeziku, uživo! (VIDEO)

Napisao H. H.

Sigurno ne bi povjerovala da joj neko prije 16 godina osporio poznavanje englesnog jezika, jer je imala priliku pokazati kako barata njime.

U videu Jeleninog nastupa koji ćete vidjeti ona pjeva čuveni hit grupe “No Doubt” pod nazivom “Don’t speak”.

Evo kako je to zvučalo 2001. godine – uživo:

Još zanimljivosti:

KARLEUŠA ‘OPLELA’ PO NIKOLI TESLI: On je bio čudak bez žene i imao je poremećaj! Da li on treba da bude asocijacija na muškarčinu i tradicionalne vrijednosti?

Jelena Karleuša odlučila je da pokaže svoje znanje o životu čuvenog naučnika Nikole Tesle i bez dlake na jeziku iznese svoju tezu o tome zašto se čuveni fizičar ne uklapa u tradicionalne vrijednosti.

Naime, povod za Jelenino izlaganje o čuvenom naučniku bila je imitacija Nenada Pagonisa u humanitarnom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”, koji je odbio da imitira transrodnu pjevačicu Končitu Vurst.

On se pojavio u zlatnoj haljini poput austrijske umjetnice, ali ju je na kraju pjesme strgao sa sebe, da bi ostao u majici s likom Nikole Tesle, koji je po njegovom mišljenju simbol tradicionalnih vrijednosti. Karleuši je taj njegov gest bio sulud i odlučila je da mu „otvori oči”.

“Da li je moguće da je Nikola Tesla trebalo da bude asocijacija na muškarčinu i na tradicionalne vrijednosti? Koliko ja znam i koliko smo učili u školi, on je bio čudak, bez žene! On nije bilo nikakav predstavnik tradicionalnih vrijednosti! Imao je i poremećaj, stalno je prao ruke, niko ga nije doticao, plašio se bakterija, nije komunicirao s ljudima!” obrazložila je pjevačica, koja je nahvalila Končitu Vurst, piše Alo.rs.

Komentari

komentara