Magazin

Nećete vjerovati – KONAČNO SMO SAZNALI ISTINU: Kristijan oduvao Staniju, priznao sve!

Napisao admin

Kristijan Golubović pušten je nedavno iz pritvora Centralnog zatvora, a zbog toga što mu Stanija Dobrojević nije isplatila pola nagrade, kao što je obećala, ponovo se našao u svim medijima.


Intrigantni farmer trudi se da vrijeme na slobodi provede sa ženom Ivanom i kćerkom Verom, a porodica Golubović sprema se za njeno krštenje, koje bi trebalo da se dogodi uskoro. Kristijan je za Pink.rs ispričao šta radi otkako je pušten iz pritvora, kao i da li će Stanija ispuniti obećanje i dati mu novac.

– Vrijeme na slobodi provodim veoma loše. Idem od jednog do drugog ljekara, masiram kičmu. Sa suprugom se spremamo za Verino krštenje, kupujemo cipelice, haljinicu. Ali ja taj događaj neću dočekati jer se spremam da ove nedjelje odem u zatvor na odsluženje kazne – rekao je Golubović.

Stanija mu još uvijek nije isplatila obećani novac, a Kristijan nije mogao da sakrije razočarenje njenim ponašanjem. Iako su je na Farmi svi vrijeđali i nazivali je svakakvim imenima, žestoki momak je uvijek bio na njenoj strani. Do sada.

– Ona je sada obrnula priču i hoće da nas dvoje podijelimo 30.000 eura. Ja sam njoj poklonio svoju nagradu, uticao sam da moji glasači glasaju za nju, jer ona sa svojim biračkim tijelom ne bi bila ni četvrta. Nisam joj tražio svih 50.000 eura, nisam joj tražio ništa, ona je sama izrazila želju da podijelimo nagradu, a sada je obrnula priču – rekao je vidno razočaran Kristijan i dodao:

– Od tih para želio sam da ženi i kćerki kupim stan u Kraljevu, prije nego što odem na odsluženje kazne. Zbog toga sam bio na Farmi, a ne da bih upoznao Staniju, Balerinu i Medenicu – objasnio je Golubović.

Kristijan je rekao kako ga Stanija ignoriše i da je svojim postupcima dokazala da je istina sve ono što su drugi o njoj pričali.

– Ignoriše mi poruke već dva, tri dana i još ona meni kaže: ‘Kako te nije sramota da mi tražiš pare?’ Ej, a ona je sama rekla da ćemo podijeliti nagradu. Da li je toliki smrad ili se nešto u njoj probudilo, ne znam,  ispostavilo se da je istina sve što su farmeri govorili o njoj, pa i to da je šljam. Ona bi da sada digne lažnu frku u medijima da mi ne bi isplatila obećani novac – završio je Kristijan.

senzacija.ba

Komentari

komentara