Magazin

Vjerovali ili ne – Stanija je Kristijanu obećala 25.000 eura, šlogiraćete se koliko para mu je ZAISTA dala!

Napisao admin

Iako je, kada je pobijedila na “Farmi“, Stanija svečano obećala da će polovinu nagrade, odnosno 25.000 eura, dati Kristijanu Goluboviću, to se još nije dogodilo, a starleta kaže da je u strahu jer je Kristijanovi prijatelji maltretiraju i traže od nje da mu isplati pare koje duguje.


Prema nezvaničnim informacijama, Staniji je Pink isplatio cjelokupan iznos od 50.000 eura, međutim ona je za “Informer” izjavila da joj je do sada uplaćen samo dio nagrade.

 

– Isplaćen mi je do sada samo dio nagrade. Očekujem da mi isplate i drugi dio i tad ću Kristijanu dati novac. Nije me on lično pritiskao, ali je tačno da su me njegovi ljudi pritiskali, prijetili mi i maltretirali me telefonom, i ja im ovim putem poručujem da me ostave na miru! Bilo bi lijepo da ih sam Kristijan smiri, pošto je sada na slobodi, jer kao njegov prijatelj barem to zaslužujem – rekla je starleta.

 

A ono što sve zanima, koliko je do sada Kristijan zapravo dobio para od Stanije, u pitanju je novčani iznos od 30.000 dinara (što je prema današnjem kursu NBS 244 eura) koji je bio uplećen za zatvorsku kantinu. Golubović je sinoć trebao da se vidi sa starletom, a da li su se vidjeli, i dogovorili oko novca, još nije poznato.

telegraf.rs

Komentari

komentara