Magazin

Reality show – EVO KADA POČINJE VIP VELIKI BRAT: Severina, Igor i Keba ulaze u rijaliti!

Napisao admin

Na proljeće kreće VIP izdanje popularnog rijalitija “Veliki brat“. U kuću na Košutnjaku ponovo će ući popularne ličnosti iz bivše Jugoslavije, a među gostima, koji će u rijalitiju provesti nedjelju dana, trebalo bi da budu Severina i njen suprug Igor Kojić.


– Produkcija “Emotion“ planira da na proljeće započne šestu sezonu “VIP Velikog brata“. Prošlo je više od tri godine od posljednjeg izdanja rijalitija s poznatim učesnicima, pa producenti smatraju da je pravi trenutak za novu sezonu. Zato su odlučili da porodici Kojić – Kebi, njegovom sinu Igoru i snajki Severini – ponude da se pojave kao gosti koji će u kući provesti maksimalno nedjelju dana – kaže izvor “Kurira“.

Pjevačica i njen suprug su trenutno na medenom mjesecu u Africi, a nakon toga ona planira da objavi novi album. Pošto joj je promocija bitna, velike su šanse da prihvati ponudu.

– Severini će biti potrebna promocija novih pjesama. Za razliku od rijalitija koji se prikazuju na drugim televizijama, odgovara joj pojavljivanje u “Velikom bratu“. Pjevačica ima odličnu saradnju s produkcijom i već je bila u četvrtoj sezoni “Velikog brata“, doduše samo da bi otpjevala novu pesmu, a pojavila se i kao članica žirija u njegovom šou “Tvoje lice zvuči poznato“, u kome je učestvovao Keba – zaključuje sagovornik iz produkcije i dodaje da je njihova želja da rijaliti bude emitovan u regionu, ali da još nema finalnog dogovora na relaciji Beograd – Zagreb.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara