Magazin

Želite li ih gledati? – Seve, Igor i Keba ulaze u rijaliti?!

Napisao admin

U kuću na Košutnjaku ponovo će ući popularne ličnosti iz bivše Jugoslavije, a među gostima, koji će u rijalitiju provesti nedelju dana, trebalo bi da budu Severina i njen suprug Igor Kojić….


“Produkcija “Emotion” planira da na proleće započne šestu sezonu “VIP Velikog brata”. Prošlo je više od tri godine od poslednjeg izdanja rijalitija s poznatim učesnicima, pa producenti smatraju da je pravi trenutak za novu sezonu. Zato su odlučili da porodici Kojić – Kebi, njegovom sinu Igoru i snajki Severini ponude da se pojave kao gosti koji će u kući provesti maksimalno nedelju dana”, kaže izvor “Kurira”

 

Pevačica i njen suprug su trenutno na medenom mesecu u Africi, a nakon toga ona planira da objavi novi album. Pošto joj je promocija bitna, velike su šanse da prihvati ponudu…. 

 

“Severini će biti potrebna promocija novih pesama. Za razliku od rijalitija koji se prikazuju na drugim televizijama, odgovara joj pojavljivanje u “Velikom bratu”. Pevačica ima odličnu saradnju s produkcijom i već je bila u četvrtoj sezoni “Velikog brata”, doduše samo da bi otpevala novu pesmu, a pojavila se i kao članica žirija u njegovom šouu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kome je učestvovao Keba zaključuje sagovornik iz produkcije i dodaje da je njihova želja da rijaliti bude emitovan u regionuali da još nema finalnog dogovora na relaciji Beograd – Zagreb…. 

 

svet

Komentari

komentara