Magazin

Poznate pjevačice – BOLJE JE ŠTO NEMA ZORICE: Ana Bekuta po prvi put otkrila zašto ne priča sa Zoricom Brunclik!

Napisao admin

Medijski rat između Ane Bekute i Zorice Brunclik traje otkako je crvenokosa pjevačica napustila žiri takmičenja „Zvezde Granda“. Iako Bekuta u više navrata nije željela da komentariše koleginicu, ovog puta je priznala da joj nije žao što je Brunclikova otišla iz žirija i dodala da je na snimanjima mnogo bolje bez nje.


– Više nije monotono, dinamika u žiriju je sada odlična. Marija i Jelena su mnogo doprinijele šouu – kaže za „Alo!“ Ana, koja je potom priznala da je bolje što Zorica nije tu.

– Mislim da je bolje što Zorica nije tu, ali ja se svakako držim po strani, ne namjerno, već zato što svako od nas ima svoju ulogu – objašnjava Bekuta, koja smatra da je Zorica ta koja je izazvala svađu.

– Ona je uvijek bacala udicu, a ja sam se samo branila. Nisam se ja s njom svađala niti čula nakon toga. Ja se nikada nisam svađala s kolegama niti ima potrebe. Kada je vidim, vjerovatno ćemo se ispričati i izgladiti sve, ali nema potrebe da se čujemo. Karijeru nisam gradila na svađama i skandalima, to rade moje kolege kada nemaju slušan album, nemaju posla, ali mislim da to meni nije potrebno – iskrena je pjevačica.

Ana ističe da žiri ima visoke kriterijume u odabiru nove zvijezde „Granda“ i da vokalne sposobnosti nisu jedini parametar.

– Mi ne tražimo prvi glas, već zvijezdu, tako da postoje razni kvaliteti koje ta osoba mora da posjeduje i mi tačno znamo šta tražimo kada slušamo i gledamo kandidate. Zvijezda prije svega mora da bude interesantna, elokventna, naravno, i da dobro pjeva i da je scenski zanimljiva – završava Ana.

cure.ba

Komentari

komentara