Magazin

Prava istina o Viki Miljković će vas iznenaditi – Ovo niko nije znao sve do sada!

Napisao admin

Violeta Viki Miljković izazvala je veliku pažnju javnosti kao nova članica žirija “Zvezda Granda“, a prilikom gostovanja u “Grand magazinu“ otkrila je da je i te kako kompetentna da procjenjuje tuđe pjevanje.


Viki Miljković

Razlog za to je što je završila muzičku akademiju!

 

“Ne volim da ističem ništa bez potrebe, kad me niko ne pita. Išla sam u nižu muzičku školu i upisala srednju dr Vojislav Vučković u Nišu, iako nisam završila nižu, to je tada moglo. Nisam htjela da idem u Beograd da se ne bih odvajala od roditelja, a u Nišu je postojala samo viša muzička što mi nije bilo dovoljno, tako da sam upisala muzičku akademiju u Prištini i završila je“, odgovorila je pjevačica na pitanje voditelja Katarine Obradović i Gorana Jovanovića.

 

Ona je otkrila i da vrhunski muzičari ipak mogu da pogriješe kada je u pitanju tuđi talenat, pošto je čuveni kompozitor Dragan Aleksandrić, koga je njen otac zamolio da ocijeni njeno pjevanje, zaključio da ona nije za estradu!

 

“Dragan Aleksandrić je procijenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pjevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dijete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i poslije godinu i po dana ubijedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspjela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu“, rekla je Viki.

svet

Komentari

komentara