Magazin

BUKA OKO OČINSTVA – Miroslav: Neću u tvoje blato; Karleuša: Ti si džukac!

Napisao admin

U priču s navodnim očinstvom koje folk pevač ne želi da prizna uplela se i „mala od skandala“ i lično mu zapretila.


Pevač Miroslav Ilić u centru je skandala koji svakodnevno puni novinske stupce jer je Devin Antonović, sin njegove bivše ljubavi Mirjane, s majkom iz Amerike došao u Srbiju kako bi dokazao da mu je Miroslav otac. U celu priču oko nepriznatog očinstva upletena je i Lepa Brena, s kojom Ilić godinama nije u dobrim odnosima. Naime, Lepa Brena stala je u zaštitu svoje prijateljice Mirjane, s kojom je Miroslav bio u vezi, a Ilić joj se obratio putem medija:

– Neka mi se Fahreta skine s ku*ca – rekao je Miroslav i ovom svojom izjavom šokirao javnost.

Pevačica Jelena Karleuša stala je u odbranu svoje nekadašnje ljute rivalke Lepe Brene, s kojom se nedavno pomirila kako bi se našla u žiriju „Zvezda Granda“. Tako je JK iznela niz uvreda na račun Miroslava Ilića.

– Vrlo sam alergična na to, posebno na muškarce, na džukce koji se tako odnose prema ženama. Breno, skini mu se s one stvari, ali zato će mu se neko nakačiti na grbaču jer je jako bezobrazan. Neka se izvini Lepoj Breni da mu se ja ne bih nakačila na grbaču. Treba da razmišlja. Sram ga bilo, to mogu da kažem kao žena i majka – rekla je Jelena Karleuša za emisiju „Ekskluziv“.

Miroslav Ilić nije želeo da mlađoj koleginici odgovori, ali nije ni preterano oduševljen što je stala u odbranu Lepe Brene.

– Jedem go*na i neki sam k*rac u ovom poslu četrdeset godina i tek sad vlada interesovanje za mene. Karleuši to nije prvi put da tako nešto izjavi, a ja se ne bih valjao u tom blatu više i zaista je ne bih komentarisao – rekao je Miroslav Ilić za „Blic“.

 

blic.rs

Komentari

komentara