Magazin

Popularno imanje – Voditeljka Farme otkrila pravu istinu o privatnom životu: Mnogi nisu znali da je ona…

Napisao admin

Vikend na televiziji Pink ne prolazi bez Dušice Jakovljević. U bekstejdžu Pinkovih zvezdica i zvezda porodica i prijatelji mnogih takmičara druže se sa atraktivnom voditeljkom koja zajedno sa njima proživljava emotivne trenutke. Do nedavno, Dušicu smo gledali kao voditeljku najpolularnijeg rijalitija Farma 6. Iako se još uvijek ne zna da li će se ona naći u istoj ulozi i u sljedećoj sezoni koja počinje 15. februara, voditeljka tvrdi da obožava Farmu i velike izazove kao što je taj rijaliti.


Inače, ona važi za  jednog veoma strastvenog i energičnog voditelja. A evo šta kaže kako uspijeva da ostane na visini zadatka baš uvijek. 

– “Ne možete ni da zamislite koliko ja toga u početku nisam bila svesna. Privatno sam takva i dozvolila sam sebi da budem ono što jesam, svjesna da na to imam pravo kao voditelj zabavnog programa. Ono čega jesam bila svjesna je opasnost koja je objektivno postojala kada sam se pojavila na televiziji Pink, a to je da će moja energija možda biti prejaka. Zato sam brzo počela da se bavim sobom u tom smislu i našla pravu mjeru za dobru mješavinu strasti, energije, kućnog vaspitanja i profesionalizma. I nije mi teško. Štaviše, kada sam najumornija, kada na snimanje dođem tako što spavam na zadnjem sjedištu do studija u Šimanovcima, kako kročim tamo, svaki trag umora nestaje. I mislim da je moj najveći uspjeh ustvari u tome što radim posao na koji se ložim“, iskrena je bila Dušica.

Ipak, ono što nismo znali jeste da se Dušica ljudima predstavljala kao “ćelava i istetovirana voditeljka sa Pink“. A otkrila je i da li to radi još uvijek.

– “E, više ne moram! Nisam se baš predstavljala, to sam se našalila kada smo pričali na Pinku i ja sam rekla kako se možda ne uklapam kao ćelava i istetovirana žena, tada sam imala čiroki i bila malo luđa nego danas. I niko mi, što je zanimljivo, nikada nije zamjerio tetovaže, čak je zasmetalo svima kad sam se malo primirila sa izgledom. Al’ ne brinite, stižu nove tetovaže i nove promjene! Šalu na stranu, sada ljudi i te kako prepoznaju to što radim i jako mi je drago kada me u taksiju ili prodavnici pitaju za moj posao i pritom udijele kompliment da sam ista i da nisam isfolirana. Ako gajite i prezentujete dobre vrijednosti i pošteno radite svoj posao, možete da izgledate kako hoćete’’.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara