Magazin

Evo šta kaže – Supruga Miroslava Ilića konačno progovorila o aferi vanbračni sin!

Napisao admin

Nakon što je nepriznati sin Miroslava Ilića, Devin Antonović, s majkom Mirjanom odlučio da putem suda traži DNK analizu za utvrđivanje očinstva, supruga pevača kaže da će istina izaći na videlo….


Gordana Ilić tvrdi da ona i suprug nemaju potrebu da se brane jer veruju u božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti…. 

 

“Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo! Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će to doći nasvoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u boga i božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna”, rekla je Gordana, koja nam se javila na Ilićev mobilni telefon…. 

 

Za razliku od nje, Miroslav je u nekoliko navrata poručio medijima da neće komentarisati ništa što je vezano za Mirjanu i Devina jer je to ultimatum njegove porodice. I dok u domu Ilića vlada medijska tišina, bivša ljubavnica “slavuja iz Mrčajevaca” Mirjana Antonović je najavila tužbe. Nju se iznervirale izjave Vlade Perovića, menadžera Miroslava Ilića, koji je rekao da sumnja u to da je Devin pevačev sin jer je Mirjana bila fan mnogih pevača…. 

 

“Ovo što je Miroslav podmetnuo svog propalog prijatelja da skrene pažnju s glavne teme i da izjavi laži i klevete u vezi sa mom je čista izmišljotina. Dakle, što se tiče dotičnog Vlade Perovića, čoveka lično ne poznajem, ali su mi mnogi rekli da je beskarakteran i zao čovek, što je očigledno. Nakon što je sve to pročitao, Devin je odlučio da preda tužbu protiv Miroslava za utvrđivanje DNK, a ja sam upravo završila s advokatom i podnela tužbu za klevetu protiv Perovića”, kaže Antonovićeva, koja najviše brine zbog patnje svog naslednika…. 

 

“Meni je toliko žao mog sina i sve neprihvaćene dece, koja ispaštaju zbog neljudskosti roditelja. Velika je sramota zato što ljudi Miroslava poznaju i što bi trebalo da bude dobar primer mladićima”, poručuje Mirjana.

 

Kako će se ova saga o navodnom sinu “slavuja iz Mrčajevaca” završiti, ostaje da vidimo. Sada kada jesud uzeo stvar u svoje ruke, svi će morati da se povinuju strogim zakonskim procedurama, kada stvar nisu mogli da reše bez uplitanja pravosuđa. “Ne pada mi na pamet da radim DNK analizu”, nedavno je prokomentarisao Ilić…. 

 

svet

Komentari

komentara