Magazin

Dok je Kristijan Golubović u zatvoru – Njegovoj majci i ženi se desilo nešto strašno!

Napisao admin

Milanka Golubović, majka bivšeg farmera Kristijana, koji se zbog prijetnji klaberki Tamari Đurić nalazi u pritvoru, zabrinuta je za sinovljevo zdravlje, zbog čega će sljedeće nedelje iz Njemačke doputovati u Beograd da bi ga posjetila. Iako je znala da njen nasljednik mora da ide u zatvor, ona kaže da nije očekivala da će biti uhapšen i zatvoren prije dva dana.


“Svakako da mi je teško kao majci, pobogu, šta me pitate. Normalno da mi je teško. Šta da vam kažem, čula sam se s njim prije nego što je zatvoren, ali niko nije očekivao da će biti uhapšen. Otkud znam šta se tu događa, ja živim u Njemačkoj, a on je tu. Nisam ni slutila ni znala o čemu se tu radi“, kaže Milanka, koja je već spakovala kofere za dolazak u Srbiju.

 

“Normalno da ću doći, najvjerovatnije sljedeće nedjelje“, otkriva Kristijanova majka, koja je kćerku Kristinu angažovala da mu u zatvor odnese sve što mu je potrebno, dok sa snajkom Ivanom nije kontaktirala.

 

“Nisam se čula s Ivanom niti mi se ona javila. Šta ima da komentarišemo to, ona zna sve, pa će valjda preduzeti nešto. Moja kćerka je otišla da mu odnese stvari i posjeti ga u Specijalnom sudu. Moja sestra je takođe bila uz Kristijana kada su ga saslušavali u sudu prije dva dana“, objašnjava Milanka za “Alo“.

 

S druge strane, kako saznajemo, Kristijan je čitavu noć u ćeliji zapomagao zbog bolova u nozi. Prema informacijama koje smo dobili, zdravstveno stanje Golubovića se navodno naglo pogoršalo dolaskom u ćeliju, zbog čega će najvjerovatnije narednih dana biti podvrgnut terapijama. Zbog operacije koju je imao na glavi i problema s kičmom, Golubović je čak uložio zahtjev za odlaganje zatvorske kazne od četiri godine, na koju je osuđen zbog dilovanja narkotika.

 

“Što se tiče odlaganje njegove zatvorske kazne, molba je i dalje u procesu, a što se tiče aktuelnog pritvora, ja ću blagovremeno uložiti žalbu, o kojoj će odlučivati vanpretresno veće Višeg suda“, kaže Kristijanov advokat Gvozden Grgur i dodaje:

 

“Njegovo zdravstveno stanje je pogoršano, on je u više navrata tokom policijskog zadržavanja tražio pomoć Hitne službe, koja je izlazila ne lice mjesta da bi mu dala injekcije i pokušavala da mu što više osposobi nogu koja mu se oduzima. Ne znam zaista kakvi su uslovi sada u pritvoru, ali se nadam da će imati neku minimalnu terapiju. Međutim, neće sigurno imati u pritvoru adekvatnu medicinsku negu kakva je neophodna njemu“, tvrdi Grgur, koji se nije čuo s Golubovićevom suprugom Ivanom, pa ne zna da li će mu uskoro poslati neophodne stvari.

 

Kako saznajemo, Ivana već dva dana ništa ne jede, otkad je saznala da je Kristijanu određen pritvor do 30 dana.

 

“Nije se nadala da će ga odmah zatvoriti, pa nisu stigli da se dogovore oko mnogih stvari. Mnogo je potresena, ništa ne jede i non-stop plače dok joj majka pomaže oko kćerke Vere jer Ivana bukvalno ne vlada sobom. Svi su uplašeni za njeno zdravlje“, kaže naš izvor blizak Golubovićevoj supruzi.

kurir

Komentari

komentara