Magazin

Popularno imanje – SKANDAL, SVE JE BILO NAMJEŠTENO: Iako se Farma završila prije 15 dana, tek sada otkrivena velika tajna!

Napisao admin

Vendi se okom emisije “Farma – narod pita“ posvađala sa Lepim Mićom, kada je u studiju napravila skandal, a nije zaobišla ni klaberku Tamaru Đurić te je tako u svom stilu oplela po bivšoj farmerki. Ona je rekla kako je Tamara nakon povratka na “Farmu“ izjavila da je sredila da Vendi bude ta koja će napustiti imanje.


“Tog dana kada sam ja izašla, ta klaberka, seljančura, svinja jedna koja se poslužila raznoraznim stvarima po izlasku je objasnila Aci na pitanje “šta ima novo, šta se dešava“, jer je dolazila iz spoljnog svijeta, ona je rekla “sređeno je, večeras Vendi izlazi… da ja sam sredila“. Što govori da jedna klaberka, jedan anonimus… ranije se su te osobe zvale osobama koje su zamajavale narod… to je zamajavanje ili hvatanje zjala… ako dođe neko ko hvata zjale i kaže da izlazi Vendi, onda to govori da su sve te Makranonine pare uspjele da se suprostave ljudima koji su imali neki kredibilitet“, rekla je Vendi i dodala da je sve vezano za glasanje jedna velika prevara.

“To je jedna legalna prevara. Ovo je zaista nešto što se nikada nije vidjelo, ali jeftino se prodalo“, smatra pjevačica.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara