Magazin

Iako je od vjenčanja prošlo skoro dva mjeseca – Otkrivena VELIKA TAJNA sa svadbe Severine i Igora!

Napisao admin

Novopečena mlada Severina Kojić naizgled uživa u porodičnoj idili sa suprugom Igorom, međutim, uspomenu na ljubav s kraljem bakra Milanom Popovićem i dalje ne skida sa sebe.


Naime, Milan je u vrijeme kada je ljubav između njega i hrvatske zvijezde cvjetala svojoj tadašnjoj izabranici poklonio skupocjenu narukvicu, koja i nakon njihovog razlaza krasi njenu ruku.

 

– Iako je Severina prividno srećna u novom braku, ona i dalje nosi simbol ljubavi koji je dobila od Milana. Milan joj je poklonio veoma posebnu „Kartijeovu“ narukvicu iz serije „ljubav“, koja je inspirisana ljubavlju i povezanošću između partnera. Narukvica se zaključava specijalnim ključem, te ju je Milan stavio u nadi da će njihova ljubav trajati vječno. Severina je bila oduševljena poklonom, a narukvicu od tada gotovo da ne skida. Ključ je sada kod Severine, ali ona očito ne želi da se odvoji od nje – rekao je za „Alo!“ izvor koji je upućen u cijelu priču i nastavio:

 

– Otkad joj je Milan stavio narukvicu, Seve je nije skidala, a isto je i sada, kada je s Igorom. Nosi je tokom dana, a i na gala događajima, nastupima i ostalim specijalnim prilikama. Mnoge je šokiralo i to što je ovaj nakit nosila i na svadbi.

 

Sudeći po fotografijama hrvatske pjevačice s nastupa, društvenih mreža i velikih događaja, Severina očito ne skida skupocjenu narukvicu, a koliko joj je draga, govori i to što je nosila na dan vjenčanja s novim suprugom, dok on vjerovatno nije ni slutio da ruku njegove mlade krasi poklon bivšeg supruga Milana.

 

Kao što je javnosti već poznato, Severina i Milan imali su burnu ljubavnu vezu, iz koje su dobili sina Aleksandra, a nakon razlaza i bitke za starateljstvo, njihov odnos je iz dana u dan sve gori. Milan nije imao ozbiljnu vezu otkad je stavio tačku na ljubav sa Severinom, a ona je odnedavno supruga Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe.

 

Pozvali smo Milana da bismo čuli šta on misli o tome što je Severina i na dan vjenčanja s drugim čovjekom nosila njegov poklon, ali se on nije javio na telefon. Nakon toga, uputili smo mu SMS, na koji takođe nije odgovorio do zaključenja ovog broja.

 

Nakit košta 6.000 eura!

 

Milan Popović očito nije štedio kada je želio da obraduje tadašnju djevojku Severinu, te je za „Kartijeovu“ narukvicu izdvojio pozamašnih 6.000 eura. Narukvica je izrađena od zlata i prožeta je zlatnim šrafovima, dok se uz narukvicu dobija zlatni ključ koji zavrće posebni šraf, te je može skinuti samo vlasnik ključa. Srećom po Severinu, ključ se nalazi kod nje, ali ona očito nije zabrinuta jer ga gotovo i ne koristi.

alo

Komentari

komentara