Magazin

Popularna starleta – PREŽIVJELA PAKAO: Nepoznati manijak napao Staniju, pokušao da je siluje, pa…

Napisao admin

Dok je vadila stvari iz automobila, Staniju je napao manijak, a starleta kaže da se mnogo uplašila kao i da nije mogla da povjeruje da joj se ovako nešto događa.


– Čula sam da neko vrišti i dotrčala do prozora. Vidjela sam Staniju kako pokušava da se otrgne muškarcu, koji je jednom rukom držao da ne bi pobjegla, a drugom prelazio preko njene njenih grudi i zadnjice. Iako se borila s njim, sve vrijeme je vrištala i dozivala da joj neko pomogne. U tom trenutku, mnogo komšija je upalilo svjetla i otvorilo prozore, što je manijaka uplašilo pa je pobjegao. Ona dugo nije mogla da dođe sebi. Istrčali smo da joj pomognemo i smirimo je. Sve vrijeme je ponavljala: “Šta ako se vrati”, jer je to očigledno najviše plašilo – ispričala je jedna od Stanijinih komšinica.

Starleta je potvrdila da je imala ovaj neprijatni susret kao i da se mnogo uplašila.

– Bilo je šta je bilo. Nisam mogla da vjerujem da to može da mi se dogodi, ali to izgleda može da se desi svakom od nas. Srećom, prošla sam bez posljedica i sada se dobro osjećam. Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da vjerujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se dobro završilo – ispričala je Dobrojevićeva.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara