Magazin

Andreana Čekić se oglasila, potresena zbog napada na Darka Lazića!

Napisao H. H.

Prije nekoliko dana je kao bomba odjeknula vijest da je pjevač Darko Lazić pogođen sa dva metka kada se sa vozačem Miljanom Vračević, bivšim učesnikom rijalitija zaputio da pjeva na jednom slavlju.

Naime, prema riječima glavnih aktera, njih dvojica su ‘nagrabusili’ ni krivi ni dužni, a ni oni sami ne znaju šta je uzrok tome, jer kako kažu napadači im nisu ništa materijalno tražili.

Ovom viješću su bile šokirane mnoge kolege i prijatelji, pa su na sve načine pokušavali da stupe u kontakt sa Darkom i Miljanom, a kada se situacija malo stišala, dobili su pravu informaciju.

Srbijanska pjevačica Andreana Čekić je bila zatečena onime što je čula, a evo kako je reagovala u prvi mah kada je čula za ovaj nemili događaj.

Ja sam te večeri radila, odjednom su svi počeli da me zovu, i vidjela poruku mog menadžera ‘upucan Darko Lazić’, samo što se nisam srušila. Ta prepiska je trajala, ali na kraju sam ipak saznala da nije pogođen. Zvala sam njega i Miljana, kad sam ih čula, laknulo mi je. Svašta se danas dešava. Niko ne zaslužuje ovakve scene, ja se nadam da će se uskoro saznati ko je kriv za ovo“, rekla je Andreana za “Pink“.

Komentari

komentara