Magazin

Rat se nastavlja – Tamara Đurić otkrila mračnu tajnu Stanije Dobrojević i njene majke!

Napisao admin

Rat finalistkinja rijalitija “Farma” Stanije Dobrojević i Tamare Đurić ne jenjava. Klaberka je očigledno odlučna u namjeri da Srbiji objasni koga je izabrala za pobjednika, pa je iznijela sav starletin prljav veš.


– Pitajte seljanku iz Voćina šta su ona i mama radile jadnom čovjeku koji je držao poljoprivrednu apoteku i morao da otpusti sina da bi zaposlio Stanijinog brata (Bibu struju). Plače čovjek zato što su ga raskućile ku*vetine. Vodio ih je na more, a tamo mu se Stanija nabacivala, pa se potukla sa mamom. Kakva majka, takva kćerka – otkrila je Tamara bez dlake na jeziku.

Ona tvrdi da će sličnu stvar Stanija i njena mama uraditi i Krstijanu Goluboviću.

– Sada mi je jasno zašto hoće i onog tupadžiju što je operisao mozak kroz uši da raskuće. Ja ću da vas raskrinkam, ku*vetine namazane, jer sve znam o vama – zaprijetila je Đurićeva, koja očigledno ima još neiskorišćenog materijala koji planira da pusti u etar kada bude smatrala da je pravi čas.

Rat između ove dvije bivše farmerke počeo je na imanju u Lisoviću, a dodatno je podgrijan kada su se našle u superfinalu, nakon čega je Stanija pobijedila.

– Zanima me ko piše komentare ispod tekstova i podržava onog kriminalca i prosti*utku. Pa kako vas nije sramota da podržavate secikesu i ovu fufu što joj mama želi oženjenog čovjeka za zeta. Želim vam da vam svima pokrade televizore i kasice prasice i da živite jedno par mjeseci s tom stokom zaraženom kondilomima i gljivicama, koja nije oprala helanke četiri mjeseca – opisala je detaljno Tamara šta misli o Staniji i Kristijanu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara