Magazin

Mlada pjevačica – EMINA TUFO IDE KA ESTRADNOM VRHU: Uz dužno poštovanje ‘Grandu’, karijera mi je i bez njih u usponu!

Napisao admin

Nisam se pokajala što sam napustila takmičenje, zapravo, svakim danom se sve više uvjeravam da je ta odluka bila ispravna…


Šarmantna Emina Tufo svojim glasom osvojila je publiku još dok je bila u šou „ZMBT”. Stišala se bura nakon što je napustila takmičenje „Zvezde Granda”, a pjesma „Prašina” je postala pravi hit za kratko vrijeme. Pjevačica kaže da je njena odluka bila ispravna, a ovih dana je na turneji sa Semirom Cerićem Koketom i to po Americi, a slijedi i njihov duet i spot. Emina je štura na riječima kada je u pitanju privatni život, ali otkriva da je zaljubljena.

Kako se snalaziš bez Granda?

– Uz dužno poštovanje “Grand” produkciji moja karijera je u najvećem usponu jer jako puno radimo i vježbamo. Ulažemo da napravimo veliki uspjeh, jer, hvala Bogu, okružena sam dobrim ljudima tako da vjerujem da uspjeh neće izostati.

 

Dosta medijske pažnje izazvala je tvoja odluka da ne završiš takmičenje. Da li si se pokajala?

– Nisam! Zapravo, svakim danom se sve više uvjeravam da je ta odluka bila ispravna.

 

 Da li bi se opet prijavila na neko od takmičenja?

– Ne bih, nosim prelijepa iskustva sa prethodnih takmičenja, tako da sam zadovoljna načinom na koji sam se predstavila i šta sam pokazala. Sada želim da napravim svoju karijeru i da krčim put, gradim svoje ime.

 

Imaš li neke želje kada su dueti u pitanju?

– Trenutno nemam. Čeka me snimanje spota za duet sa kolegom Semirom Cerićem Koketom i trenutno samo razmišljam o tome.

 

Koke je neko ko ti nije samo kolega nego i prijatelj. Poslušaš li negove savjete?

– Naravno, sa velikim zadovoljstvom. On je čovjek koji ima veliko iskustvo, koji je na sceni već godinama, tako da uvijek treba slušati ono što mi savjetuje.

 

Kada možemo da očekujemo neku novu pjesmu i spot?

– Po povratku sa turneje u Americi nadamo se da će posao biti gotov. Pjesma je brža, namjenjena je mlađim ljudima koji izlaze u klubove. Nadam se da će pjesma biit uspješna.

 

Imaš li više publike među ženama ili muškarcima?

– Procentualno, žene su u prednosti nekih sedamdeset posto, ali moram reći da i muška populacija ne izostaje. Sve u svemu, uvijek sam zadovljna i svaki me nastup i druženje obraduje.

 

Danas svi grade karijeru na skandalima. Da li bi ti izabrala taj put?

– Nikad, mislim da sam to i dokazala svojim dosadašnjim pojavljivanjem u medijima. Ne snalazim se u takvim stvarima i bolje da pjesme budu te koje će naći svoj put od publike.

 

Jesi li ikada sam naručila neki skandal ili neku priču da bi bila na naslovnici?

– Kao što sam već rekla, nisam od tog posla, dobru i uspješnu osobu ne čine skandali nego jak karakter, naravno, svako sebi bira, ali kada ne moj izbor u pitanju, ne vežem se za skandale.

 

Ima li neko od kolega s kim nisi u dobrim odnosima?

– Sve svoje kolege izuzetno poštujem i nemam zategnute odnose sa bilo kim. Nisam za te svađe i rasprave i ne želim da učestvujem u tome.

 

Šta misliš o svađama između pjevača?

– Nemam iskustva u tome da bih dala adekvatan odgovor.

Privatni život držiš dalje od javnosti. Da li si zaljubljena?

 

– Pa sama riječ “privatni” je nešto što ne želim da mješam u medije i posao. Sretno zaljubljena, to je sve što treba da se zna. Mislim da je sasvim dovoljno.

 U teretani održavam liniju

 

  Kako održavaš savršen izgled i ideš li u teretanu?

– Naravno, takve aktivnosti uvijek preferiram. Znate i sami kako se kaže – U zdravom tijelu zdrav duh!

senzacija.ba

Komentari

komentara