Magazin

SAŠA VIŠE NEĆE BITI DIREKTOR GRANDA?! Ona je odlučna da kupi čitavu produkciju i postane nova vlasnica!

Napisao H. H.

Pop diva Jelena Karleuša već je jednom “zaprijetila” direktoru Grand produkcije Saši Popoviću da će od njega kupiti produkciju kada je Duško Tošić potpisao milionski ugovor, a sada je ponovo otkrila da je to negdje u nekim njenim planovima za budućnost.

Budući da ne misli da se doživotno bavi pjevanjem, Karleuša planira da se bavi nekom vrstom produkcije i otkrivanjem novih talenata. Naime, voditeljka Jovana Joksimović upitala je Jelenu da li stvarno misli da kupi Grand od Saše Popovića, a pjevačicin odgovor je bio krajnje zanimljiv, piše “Alo“.

– Pa kako je krenulo, zašto da ne. Nisam mu ja prijetila da ću da kupim Grand. Mada u svakoj prijetnji i zezanju ima neke zbilje. Inače, vizija mog života jeste da neću da pjevam do kraja života. Možda ću da se baviti pravljenjem novih zvjezda – rekla je Karleuša u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom.

– Ostajem u žiriju Zvezda Granda do kraja, naravno. Svađe su tu non-stop, svađamo se do toplog obroka koje nam Saša Popović daje. Aca je otišao, ulivaonam je to ludilo, ali sam i dalje oštra – rekla je Jelena.

Podsjetimo, suprug Jelene Karleuše fudbaler Duško Tošić ove godine je potpisao za kineski fudbalski klub Guangdžou RF, i to za 5,8 miliona eura! Zbog toga je izgleda pjevačica odlučila da pokrene i privatni biznis i investira pametno, pa je odlučila da naslijedi Sašu Popovića i Lepu Brenu. Međutim, od prve prijetnje do sada Duško se nijednom nije oglasio.

Komentari

komentara