Magazin

STUDENTICA IZ PAKLA TOTALNO UNIŠTILA ŽIVOT PROFESORICI – Lagala joj da ima rak i da umire, uselila se kod nje, pa joj otjerala muža i natjerala je da se odseli

Napisao admin

Priča koja bi vjerojatno bila dobar predložak za kakav horor filmski scenarij, stiže iz britanskog Cornwalla gdje je bezdušna studentica gotovo uništila život svojoj profesorici lažući da boluje od karcinoma i da ima još samo tri mjeseca života te manipulirajući na razne načine sve dok se jadnoj ženi nije i brak raspao, izgubila je dom i posao te na koncu odselila iz zemlje.


Elisa Bianco prevarila je 49-godišnju Sally Retallack da će uskoro umrijeti te uzrokovala nepopravljive razmirice između nje i supruga Ralpha, a na koncu se lažno predstavljala preko interneta kao muškarac i zavela Sally koja je u potpunosti gubila kontrolu nad svojim životom, piše “Jutarnji“.

Sally je predavala Elisi na koledžu u Cornwallu gdje su se i upoznale i zbližile, prenosi Daily Mail . Elisa se ubrzo uselila kod 49-majke četvero djece tvrdeći da ima još samo tri mjeseca života i da nema gdje živjeti jer su joj roditelji nasilni alkoholičari.

Studentica se pretvarala da boluje od karcinoma bubrega, a naivna gospođa joj je pomogla ispuniti ‘listu želja’ što je uključivalo skupe poklone, putovanja te čak oproštajni tulum za prijatelje.

Bianco je svaki dan odlazila u bolnicu te je čak lagala da su joj odstranili jedan bubreg, sve dok je Sally jednog dana nije htjela iznenaditi posjetom. Tad je otkrila da nitko u bolnici nije nikad čuo za nju, a da je Elisa to vrijeme provodila na kavi u kafiću preko puta.

Sally je čak dala otkaz na poslu kako bi brinula o ‘jadnoj’ djevojci.

Nakon što joj se raspao brak i nakon što je muž odselio, Bianco je slala poruke Sally preko lažnog profila u kojem se pretvarala da je muškarac koji boluje od karcinoma. Dvojac se dopisivao pa čak i razgovara telefonski, no muškarac je ‘umro’ prije nego što su se uspjeli susresti.

Gđa Retallack na koncu je odselila u Francusku, a sudac je pri izricanju kanze između ostalog rekao: ‘Najužasniji dio je ona hladna i bešćutna prevara o hospitalizaciji i bolničkom liječenju. Bezosjećajno ste manipulirali najdubljim osjećajima gospođe Retallack i nikakva kazna joj to neće nadoknaditi.’

Bianco je na koncu priznala krivnju za uhođenje i nanošenje psihičkih boli te joj je izrečena kazna od dvije godine i osam mjeseci zatvora.

cure.ba

Komentari

komentara