Magazin

Popularna pjevačica – Prava istina o braku Emine Jahović iznenadila je sve: Pjevačica otkrila nešto što niko nije znao!

Napisao admin

Iako se njena vila u Istanbulu procjenjuje na čak dva miliona eura, pjevačica Emina Jahović riješila je da je sruši, zbog čega se njen suprug Mustafa Sandal naljutio.


Naime, ona se prije nekoliko godina sa porodicom doselila u luskuznu četvrt Bejkoz u pomenutom gradu, ali ono što joj je posljednjih mjeseci paralo oči bio je enterijer kuće, koja je građena punih pet godina. Kako je objasnila za „Alo!“, ona je pomjerila zidove u kući i srušila pojedine dijelove, što je iznerviralo njenog muža.

 – Djelujem možda drugačije, ali sam inače veoma zahtjevna osoba. Mustafa i ja smo u fazi kada imamo problem zbog mojih ideja za renoviranje porodičnog doma. Sukob je sada nastao zbog dekoracije u kući, koju sam ponovo srušila. Morala sam da mijenjam enterijer, pošto mi se nije sviđao, a moj suprug misli da je to nepotrebno, ali ja sam mislila drugačije, te sam tako uradila.

Nije ostalo ništa od kuće, ali mi često pomijeramo zidove u kući, a sve je to u mojoj režiji. Imam veoma pozitivne komentare majstora i nisam stroga prema njima, donosim im kolače i kafu, sve samo da što bolje da urade posao.

Novu godinu zbog radova nećemo provesti kod kuće, već u stanu – govori Emina Jahović uz osmijeh i dodaje da njen suprug ne može uvijek da podnese njenu tvrdoglavost i da se često zbog toga sukobljavaju.

– Ono što suprug često zna da mi zamjeri je moja tvrdoglavost. Niko mi ne parira u tome i uvijek na sve načine pokušavam da istjeram svoje. Sukobi su obično vezani za moje ideje i planove koje želim da realizujem – objašnjava poznata pjevačica. 

Inače, za Eminin rođendan biće predstavljena druga serija parfema koji je napravila pjevačica, a nosiće naziv „closer swan city“.

– Prezadovoljna sam novim parfemom. Ljudi koji su radili sa mnom kažu da sam vrlo teška, zahtjevna i nepodnošljiva, ali s druge strane kažu da nikada nisu uradili bolju stvar. Biće dostupan svim mladim djevojkama – rekla je vlasnica nove mirsne note. Osim toga, Emina je trebalo da posjeti Srbiju u posljednjoj nedjelji decembra, ali joj je zbog zdravstvenih problema ljekarski tim zabranio putovanja.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara