Magazin

Popoularni par – OBJAVLJENA TRUDNIČKA FOTOGRAFIJA AMRE SILAJDŽIĆ: Ne samo da je trudna, već…

Napisao admin

Vijest je prostrujala sarajevskom “čaršijom” poput munje – najpoznatiji bosanskohercegovački celebrity par Edin Džeko i Amra Silajdžić u 2016. godini trebaju postati roditelji!?


– Informacija da je uspješna bh. manekenka i glumica trudna, posljednjih dana je glavna tema po sarajevskim kuloarima – piše Faktor.ba, koji je uspio i provjeriti da li bi kapiten nacionalnog tima zaista trebao postati otac.

Naime, pozivajući se na izvore bliske paru, objavljena je fotografija i informacija po kojoj je Amra u petom mjesecu trudnoće.

Podsjetimo, Amra i Edin su vezi od sredine 2012. godine. Više od tri godine su u prelijepoj i stabilnoj vezi, skoro bez ikakvih trzavica. Ljeto su proveli na nekoliko destinacija, a najviše dana proveli su u Dubrovniku, gdje je bh. Dijamant kupio luksuznu vilu. Zajedno su obišli brojne svjetske destinacije, a u posebnom sjećanju im je ljetovanje iz 2013. godine, kada su odmarali na jednom od najpopularnijih svjetskih ljetovališta Maldivima.

Najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka iza sebe ima brak sa srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem sa kojim ima devetogodišnju kćerku Sofiju.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara