Magazin

Popularno imanje – IZLETJELA SE: Maja Nikolić otkrila pred farmerima i što nije htjela!

Napisao admin

Kada je čula da je kažnjena zato što je s Tamarom Ðurić bila u isto vrijeme u kupatilu, počela je da histeriše i viče u kamere, a potom je otišla do kapije da razgovara s produkcijom.


Maja Nikolić je pobijesnila zbog odluke zadruge da je kazne oduzimanjem nedjeljnog honorara. U trenutku nervnog rastrojstva otkrila je da se ranije dogovorila s producentima da „Farmu“ napusti večeras.

Kada je čula da je kažnjena zato što je s Tamarom Ðurić bila u isto vreme u kupatilu, počela je da histeriše i viče u kamere, a potom je otišla do kapije da razgovara s produkcijom.

– Zašto sam samo ja kažnjena? Pa tamo je bilo deset ljudi! Nije fer, stvarno. Zahtijevam da pričam sa zadrugom – vikala je Maja.

Pošto joj to nisu omogućili, ona se vratila u kuću i otkrila da uskoro napušta imanje po ranijem dogovoru, iako produkcija od početka tvrdi da je Maja ravnopravan takmičar i da se bori za glavnu nagradu.

– Ma mene baš briga, ja ionako u četvrtak idem napolje, ali nema smisla. Kad Kristijan uđe tamo sa svim ženama, onda nikom ništa, a ja da budem kažnjena. Ja sam se drala na kapiji, a niko nije htio da priča sa mnom. Zdravlje mi je narušeno, smrzla sam se tamo, ali znam da oni to rade jer im za šou trebam bijesna – poručila je pjevačica.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara