Magazin

Popularna pjevačica – Ceca živi kao Kardašijani: Ovo što pjevačica gradi u svojoj vili je ostavilo javnost bez teksta!

Napisao admin

Svetlana Ceca Ražnatović je riješila da svoj dom učini oazom mira, te je u prizemlju vile u Ljutice Bogdana odlučila da napravi spa centar. Poznata pjevačica je prije nekoliko godina u toj vili sagradila bazen i đakuzi i sada je riješila da taj ambijent upotpuni.


– Prije nego što je otputovala u Dubai, Ceca je imala finalni sastanak sa arhitektom koji je zadužen za cjelokupni izgled spa centra i kome je povjerila da angažuje izvođače radova. Njoj su se dopali nacrti koje je arhitekta napravio jer svaka sauna ima posebne ventilacione kanale i udobne ležaljke sa masažerima.

Osim sauna, Cecin spa će imati i malu slanu sobu, ali i posebne fotelje sa specijalnim masažerima koji pokrivaju sve ključne tačke čovjekovog tijela. Te fotelje stižu iz Japana, a uz njih je pjevačica naručila i najnoviji model kadice za masažu i opuštanje stopala. Svaki komad namještaja biran je pažljivo kako bi funkcionalnošću i dizajnom pružao potpuni komfor – navodi izvor blizak Ceci. 

Radovi u vili uveliko traju i očekuje se da će biti završeni do kraja godine. Pjevačica je, uz konsultacije sa dizajnerima izabrala razne vrste ogledala i kamenja kojima će ukrasiti svoj spa centar. 

Ceca je poznata kao neko ko ne voli puno da izlazi, te najveći dio svog vremena provodi u kući, stoga će joj jedna ovakva oaza i te kako dobro doći. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara