Magazin

Ograđena bodljikavom žicom: Ovako izgleda kuća u koju se sele Jelena Karleuša i Duško Tošić

Napisao H. H.

Jelena Karleuša, koja je prije nešto više od 10 dana izgubila majku Divnu i doživjela strašnu bol, uskoro bi se trebala sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom preseliti u vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, legendarnom fudbaleru.

Jelena i dalje nije spremna vratiti se poslu, ali ni da se bavi selidbom, budući da je u žalosti, zbog čega je njen suprug preuzeo brigu o svemu što se tiče njihovog privatnog života, prenosi “Alo!“.

Iako Jelena i Duško i sada žive u vili na Dedinju, ova nova kuća pružit će im mnogo više udobnosti. I ova vila, koja je nekada pripadala Piksiju, smještena je u elitnom dijelu Dedinja, a, osim prostranosti, ima veliko dvorište, četiri velika kupatila, kao i bazen ispred kuće. Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica zbog čega niko ko bi pomislio provaliti u ovu vilu to ne bi mogao uraditi. Osim ograde, špekulira se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem.

Osim selidbe, Jelena i Duško prebacit će kćerke i u drugu školu kako bi im bila bliže kući.

Piksi i Duško o prodaji kuće dogovorili su se kada je Tošić počeo igrati za Guangdžou, gdje je Stojković trener godinama. Prije Piksija, vlasnik ove nekretnine bio je biznismen Andrija Drašković, koji je u ovoj kući živio s nevjenčanom suprugom Elenom Karić.

Komentari

komentara