Magazin

Popularni show – Pobjednik Velikog Brata: Evo šta ću uraditi sa 100.000 eura!

Napisao admin

Nakon sto dana provedenih u luksuznoj kući u Košutnjaku sa još dvadesetoro takmičara, Darko Petkovski iz Makedonije izašao je kao ubjedljivi pobjednik regionalnog “Velikog Brata” i osvojio glavnu nagradu od 100.000 eura.


– Ovo mi je prvi put u životu da se osjećam ovako – iskren je bio Darko po samom izlasku iz kuće. Nije krio uzbuđenje, iako, još uvijek ne shvatajući šta mu se zapravo dogodilo.

U trenucima proglašenja pobjednika, kada je u kući ostao sam sa drugoplasiranim Goranom Todićem, nije razmišljao o pobjedi, već samo o lijepim stvarima, konkretno o tome da su uz njega njegova porodica i prijatelji.

 

Iako je imao teške momente tokom stodnevnog boravka u rijalitiju, uspone i padove, Darko je uspio da izgura do samog kraja i to uz pomoć pojedinih ukućana.

– Najteže mi je palo što nisam mogao da vidim svoju porodicu. Imao sam trenutke kada sam želio da napustim kuću, a Ervin i Barbara su bili uz mene i zahvalan sam im na tome. Svaki trenutak koji sam proveo sa njima bio mi je najljepši – rekao je popularni Makedonac, koji će nastaviti druženje sa ovo dvoje finalista, uključujući i drugu sestru Šegetin, Tinu.

 

Pobjedu će svakako proslaviti sa najbližima, a novac planira da potroši na najbolji mogući način – ulaganjem u sebe.

– Ostvariću neke svoje snove, radiću na svom ličnom razvoju, sticati nova iskustva i putovaću – kaže pobjednik “Velikog Brata” sa osmijehom na licu, mada i dalje sa pomiješanim emocijama i vidnim uzbuđenjem.

 

Iz kuće “Velikog Brata” ovaj simpatični Makedonac će ponijeti najljepše uspomene, a svaki trenutak koji je proveo sa Tinom, Ervinom i Barbarom, sa kojima se i najviše družio, za njega je, kaže, najljepši.

– S obzirom da moj najmlađi brat nije ovdje, njega ću prvo zagrliti – rekao je Darko, a na pitanje kome posvećuje pobjedu, odgovorio je: “Svojoj porodici“.

 

Ne smatra da će ga žene sada više voljeti, niti da će se neke stvari promijeniti samo zato što je postao bogatiji za sto hiljada eura, pa je i na tu temu imao konkretan odgovor.

– To nema nikakve veze sa tim kakva sam ja ličnost. Mene i bez tih 100.000 eura obožavaju, i žene i Tina – kaže samouvjereno Darko, koji je dodao i da će sigurno napraviti veliku žurku čim dođe kući.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara