Magazin

Napokon – Kristijan Golubović se javio na mobitel i otkrio da ga supruga Ivana…

Napisao admin

Kristijan Golubović je cijeli jučerašnji dan proveo sa Jelenom Milošević, na čiji telefon se na kraju i javio. Prvo je ona pokušavala da nas ubijedi da Golubović spava, a zatim je popustila i dala slušalicu svom “drugu”.


– Umoran sam jako! Samo vi, ljudi, pišite o lokaciji, u pitanju je život. Sreli smo se Balerina, Zvezdan, Radmila Misić, Zorica Marković i ja. Dan, dva da dođem sebi, pa ću organizovati konferenciju. Reći ću – dođite tu i tu, znaću tada i status i reći sve. Ja sam rekao Radetu da je dobar homos i da ga volim. Ja sam simulirao udarac. Oni izmišljaju udarac glavom. Provocirali su me da bi me izbacili napolje – kaže Golubović i objašnjava odnos sa Balerinom.

– Balerina je došla da me ispoštuje kao prijatelja. Ne smijem, po ugovoru sam vezan da 24 časa ne pričam s vama. Ne smijem da dajem bilo kakvu izjavu. Ne smijem 24 časa da budem dostupan široj javnosti i da napuštam jedno mjesto – pokušava da se opravda žestoki momak, koji ne zna da li će ostati u braku.

– Vidiš da nisam otišao ženi i djeci. Moram da vidim da li se život nastavlja kao što je bio. Moram to sve da vidim, jer se mnogo stvari izdešavalo. Stigla me robija, ne znam ni da li ću biti vraćen. Narod poludio od kada se ovo desio, pišu peticiju da se vratim. Mada, kakva “Farma”, kakvi bakrači, meni je život u pitanju. Opet ću da podnesem zahtjev sudstvu da mi odlože. Razočaran sam malo, nadjača me zlo, a jači sam od njega 100 puta. Biće sve u redu sa Ivanom, znam ja da će biti sve u redu. To je karantin od 24 časa koji moram da ispoštujem po ugovoru – rekao je Kristijan.

 

Balerina: Žena ga traži cijeli dan!

Jelena Milošević bez blama se javila na telefon i pokušala da zaštiti svog “druga” tako što je lagala novinare da on spava, dok je Kristijan Golubović sjedeo pored nje i dobacivao. Sa osmijehom je rekla da zna da Ivana pokušava da ga dobije, ali da ne može o tome da priča.

– Toliko novina i toliko svega, ne može da postigne. Znam da ga žena traži cijeli dan. Ja ne smijem zbog ugovora ništa da pričam, moram da se držim toga. Dok ne dobijem stvari, od mene ne možete dobiti informaciju, a ni od njega, vjerovatno. Vaše je da jurite, njegovo da neće da priča. Ne znam šta će reći ženi, to njega morate da pitate. Ja ću njemu prenijeti sve! – izjavila je Miloševićeva.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara