Magazin

Zavela je cijelu Jugoslaviju – Pogledajte kako je Neda Ukraden izgledala prije 40 godina

Napisao admin

Neda Ukraden objavila je fotografije koje su nastale na početku njene karijere, prije 40 godina. Fotografije su oduševile njene fanove, kako one mlađe koji je nisu imali prilike vidjeti u mladim danima, tako i one starije koji je se sjećaju iz tih dana.


Neda Ukraden

Iako je Neda zakoračila u sedmo desetljeće i dalje se ponosi svojim izgledom i energijom koju ima. Karijeru je započela sa samo 17 godina, kada je snimila pjesmu “Igra bez kraja” i pobijedila na prvom festivalu “Vaš šlager sezone”.
12241318_10153092279737251_5013737531410567998_n
Početkom ‘80-ih mijenja imidž i započinje suradnju s Đorđem Novakovićem i Rajkom Dujmićem, što je lansiralo njenu karijeru. Otada je prošlo 35 godina, a Neda i dalje ima hitove koje pjevaju sve generacije.

 

 

Uz brojne koncertne obveze, Neda ovih dana snima nove pjesme i provodi vrijeme s najbližima. Tako je prije nekoliko dana nastupila u Torontu.

“Iako sam bila na kraćoj turneji u Kanadi gdje sam pored dva koncerta vrijeme iskoristila za obilazak predivnog grada i mali shopping, susrela sam se i s dragim prijateljima. Na svakom putovanju ne propuštam shopping te uvijek donesem neku sitnicu posebno za svoje unuke”, rekla je.

Prije puta u Kanadu, Neda je proslavila rođendan svoje majke.

“Nedavno sam u krugu obitelji s velikom radošću proslavila 90. rođendan moje mame Anđe, koja je bila jako sretna u društvu svojih najbližih. Tom prilikom mami sam posvetila i zapjevala moju pjesmu ‘Sretan ti rođendan mama’, a tu je bila i specijalna torta njoj u čast”, kazala je Neda.

n65
Nakon svega Neda Ukraden posvetila se snimanju novih pjesama, čime ujedno najavljuje i izlazak novog albuma.

“Inače sam u studiju gdje završavam pjesme za novi album, čija je promocija u planu početkom veljače sljedeće godine. Zapravo Dan zaljubljenih je idealno vrijeme za poklon lijepih pjesama svojim obožavateljima”, zaključila je, prenosi “Index“.

cure.ba

Komentari

komentara