Magazin

Iskrena je pjevačica – Nakon vijesti da će morati na operaciju, oglasila se i Selma Bajrami

Napisao admin

Selma Bajrami će sredinom decembra na jednoj privatnoj klinici u Beču operirati endrometriozu. U pitanju je izraslina koja je nastala nakon carskog reza.


Pjevačica poslije poroda nije slušala savjete ljekara da mjesec izbjegava bilo kakve fizičke aktivnosti. Kako se u trudnoći puno udebljala, željela se što prije riješiti viška kilograma, ne razmišljajući o tome da se nije dovoljno oporavila, piše “Avaz”.

Željela smršaviti

Osim redovnih treninga i dijeta, Selma se brzo nakon poroda vratila nastupima, nakon čega se njeno zdravstveno stanje zakompliciralo.

– Bila sam svjesna rizika, ali baš kao i svako drugi i ja sam razmišljala u smislu kako se meni ništa neće dogoditi. Željela sam što prije smršaviti i tako sebi napravila problem. Nije mi baš svejedno jer sam svjesna šta se u posljednje vrijeme dešava s ljudima jer se sve iznenada zakomplicira. Operirat ću se sredinom decembra kako bi se oporavila do novogodišnjih nastupa – priča pjevačica.

Pjevačica sa sinom Darisom

Iznenađena je komentarima koji su se pojavili ovih dana, a prema kojima je njeno zdravlje narušeno.

– Nikada mi neće biti jasno kako se pojedinci vole “hraniti” tuđom nesrećom. Kažu da ne ustajem s postelje. Sigurna sam da ima i onih koji bi se obradovali da čuju nešto loše za mene. Ovo nije nikakva borba za život, kako neki pričaju, već jedna manja operacija koju moram što prije obaviti kako ne bi došlo do komplikacija – nastavlja Bajrami.

Zajedničko starateljstvo

Trećeg decembra zakazano je ročište u Beču, kada očekuje da će staviti tačku na brak s Mujom Musićem, s kojim ima sina Darisa.

– Mujo i ja smo već ranije dogovorili zajedničko starateljstvo nad sinom. Mislim da je to najbolje rješenje, prije svega za Darisa, pa i nas. Taj postupak će biti okončan na narednom ročištu, a nadam se da ću se tada i zvanično razvesti od njega. Ovo je postalo veliko mučenje kako za našeg sina tako i nas dvoje -zaključuje bh. pjevačica.

Duet s Ozčanom Denizom

Selma bi uskoro trebala snimiti duet s turskim pjevačem i glumcem Ozčanom Denizom (Ozcan). O toj saradnji razgovarali su nedavno u Beogradu.

– Poslije novogodišnjih praznika putujem u Istanbul, kada ću s njegovim menadžmentom dogovoriti sve detalje te saradnje. Mislim da će mi duet s njim biti od velike koristi s obzirom na to da u posljednje vrijeme imam sve više poziva za nastupe u Turskoj, gdje imam i dosta fanova – kaže pjevačica.

cure.ba

Komentari

komentara