Magazin

Evo šta će s novcem – Seve i Igor dobili 250.000 evra na svadbi, 30.000 ide na renoviranje Kebine kuće, evo kako će izgledati

Napisao admin

Severina Vučković se već ponaša kao prava srpska snajka – pevačica je rešila da s mužem Igorom Kojićem živi u svekrovoj kući!


Seve će 30.000 evra uložiti u renoviranje Kebine vile na Bežanijskoj kosi, saznaje Kurir, a te pare će uzeti sa gomile u kojoj je čak 250.000 evra koje su dobili od gostiju na svadbi. Novopečeni bračni par odlučio je da živi na relaciji Beograd-Zagreb. A dok su u našoj prestonici, pevačica je insistirala da budu pod istim krovom s Igorovim roditeljima Kebom i Oljom, ali svako u svom delu kuće. Kako otkriva izvor blizak mladencima, oni su još pre svadbe počeli da renoviraju Kebinu kuću: “Severina i Igor su pre venčanja počeli da preuređuju vilu. Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima. Kada su u Srbiji, živeće na Bežanijskoj kosi, dok će u Zagrebu boraviti u njenom stanu u centru grada”…. 

 

Mladenci su vodili računa o svim detaljima. … 

 

“Angažovali su najbolje majstore, koji u Kebinoj vili već menjaju keramiku i lustere. Nameštaj su naručili iz Italije, a odabrali su i neke antikvitete. Oni će imati svoju sobu, kupatilo i poseban kutak rezervisan za Severininog sina Aleksandra. U to su uložili 30.000 evra, a s obzirom na to da su od gostiju na svadbi dobili 250.000 evra, verovatno će povećati budžet za renoviranje”, konstatuje izvor.

svet.rs

Komentari

komentara