Magazin

Upropastio svadbu – SKANDAL GODINE: Keba se posvađao sa sinom na svadbi zbog…

Napisao admin

Dragan Kojić Keba upropastio je svadbu svog sina Igora i snajke Severine, otkrivaju gosti koji su bili na njihovom vjenčanju u nedjelju u jednom beogradskom hotelu.


Folker je prekidao glamurozni program koji su mladenci organizovali, a na kraju se i podžapao sa nasljednikom pred pred brojnim zvanicama.

Neki od njih tvrde čak i da je Igor vikao na Kebu zato što je tokom cijele noći držao mikrofon i ponašao se kao voditelj programa.

“Sjedi ovdje i gledaj, nemoj da mi kvariš veselje“, rekao je u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Izvor koji je insistirao na anonimnosti, kaže da su se gosti pitali – Ko se ženi ovdje, Dragan ili Igor?

Kebina dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović priznaje da je njen kolega bio šef parade, ali ona tvrdi da to njoj nije smetalo:

“Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje što je to uradio. On je osjetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe. Nije mi bilo ružno ni čudno što je to uradio. Keba je dosta pjevao, zvao je i mene, a želio je da ispoštuje i sve svoje kolege“, kaže Zlata.

S druge strane Nada Topčagić kaže da nju nije ispoštovao:

“Keba je uzeo mikrofon i od njega niko nije mogao da dođe na red. Mnogi su željeli da otpevam `Jutro je`, ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem `Nemoj da daviš, čovječe`. Trebalo je da pusti mladence da svoj program sprovedu do kraja, bolje bi bilo“, priznaje Nada.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara