Magazin

KAKO ZAISTA IZGLEDA ANA BEKUTA – Pjevačica histerisala jer su je uslikali bez trunke šminke! (FOTO)

Napisao admin

Ana Bekuta se trudi da uvijek bude tip-top sređena i tada rado pozira fotografima, ali kad je paparaci uslikaju bez šminke, ona izgubi živce i histeriše. Tako je bilo prije dva dana na snimanju emisije „Grand parada“ u studiju na Košutnjaku, kad je fotograf ovjekovečio pjevačicu u prirodnom izdanju.


Dok je pušila i ispijala kafu s nekoliko prijatelja i koleginicom Sanjom Ðorđević, kojoj fotograf nije smetao, Bekuta je bila bijesna, pa se i prodrala u namjeri da spriječi fotografa da radi svoj posao.

 

– Šta slikaš ti? Alo, bre, šta to slikaš? – vikala je pjevačica i zatražila od obezbjeđenja da zatvore vrata kako bi se sakrila od objektiva.

 

Ona je morala da traži od zaposlenih u studiju da je spase od sedme sile, jer pored sebe nije imala zaštitnika Milutina Mrkonjića. Njemu je, podsjetimo, i pored odlične saradnje s Bekutom, gazdarica „Granda“ Lepa Brena zabranila dolazak u njihov studio. I to zbog Ćazima Osmanija.

 

Anin bijes nije dugo trajao. Brzo se smirila jer su je organizatori emisije pozvali da ide u šminkernicu kako bi je sredili za izlazak pred kamere. I dok je bez imalo šminke članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu „Zvezde Granda“ pokazala da ima bore na čelu i oko očiju, kao i podočnjake, poslije sređivanja zablistala je u punom sjaju. Na njenom licu više se nije vidjelo ništa od onoga zbog čega se sklanjala od fotografa.

 

senzacija.ba

Komentari

komentara