Magazin

Nemaju kud – Gdje su sinoć spavali Milić i Suzana?

Napisao admin

Ako ste čitali Svet mora da ste se sinoć, gledajući izlazak Milića i Suzane s Farme, zapitali gde će sada oni da spavaju, pošto su se u pola noći našli sa džakovima u nedođiji….


Podsećanja radi, ranije smo pisali o tome kako Vukašinovići nemaju svoj krov nad glavom, odnosno da su na Farmu otišli noseći sa sobom spoznaju o neplaćenoj stanarini za iznajmljeni stan…. 

Oni su čak nameravali da posle rijalitija budu neko vreme kod prijatelja, dok se ne snađu koristeći zarađeni novac od Pinka. Međutim, pošto od toga najverovatnije nema ništa jer ih čeka ili kazna od 11 miliona dinara ili sudski proces sa “ružičastom televizijom”, ostaje pitanje koliko je njihov sioćnji potez bio odraz hrabrosti i integriteta, a koliko – nepromišljenosti. Pogotovo je, s tim u vezi zanimljiva Suzanina sinoćnja rečenica koja glasi:… 

“Pre ću da spavam na ulici ili ispod mosta nego da živim ovde sa ološima. Neću da dozvolim da me niko maltretira, nema tih para”…. 

Bilo kako bilo, sinoćnje scene nekome su prijale jer sve to može da se posmatra i kao šou, a nekome su bile i mučne, uzimajući u obzir materijalnu situaciju aktera ili moguću nepravdu koja im je učinjena (ako je istina da Suzana ima lekarsko uverenje po kome je spavanje u štali pogubno za njeno zdravlje). Redakcija Sveta nije mogla danas da stupi u kontakt s Vukašinovićima jer se nisu javljali natelefone, pa tako nismo mogli iz prve ruke da saznamo šta se dogodilo s njima niti gde se trenutno nnalaze. Zato vas pitamo šta mislite o tome?… 

svet.rs

Komentari

komentara